Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MSG here when You need macros
10-31-2017, 12:45 PM
Post: #581
RE: MSG here when You need macros
(10-31-2017 12:11 PM)Catar Wrote:  U need to have enough CAP for looter to even start moving an item - even if its already in your backpack.

For example, Looter wont move 100x mana potions from first bag if u have less than 270 cap

Right, i think i can fix this with other thing. When it goes to deposit, the bot buys more hps and because of that the cap is low.
Is possible to insert a max number of hp? To buy only the hps that are missing?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-31-2017, 04:09 PM
Post: #582
RE: MSG here when You need macros
(10-31-2017 12:45 PM)crownzs Wrote:  Is possible to insert a max number of hp? To buy only the hps that are missing?

It is set by default that it buys only amount of pots that you missing, But u need to have bp reset and bp minmizer before buying so all supplies are visible for bot.
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2017, 12:13 AM
Post: #583
RE: MSG here when You need macros
Is there any way to buy item in the market?
Some macro, for example, buy 100 brown musharooms, only by 11 gp on the market
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2017, 04:06 AM
Post: #584
RE: MSG here when You need macros
No.

Just buy thousands of them, put in second bp in depo, make supply withdraw
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-26-2017, 02:39 AM
Post: #585
RE: MSG here when You need macros
Man, i need a macro to use Stamina Refiler(id =11588) everytime stamina goes under 40 hours. Can u help me?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-26-2017, 09:21 AM
Post: #586
RE: MSG here when You need macros
stamina refil (auto: 500ms)
500 {stamina refil} Self.StaminaMins()<2400 Hotkey.Use(11588)

Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-06-2017, 07:05 PM (This post was last modified: 12-06-2017 08:05 PM by SzajsNaCha.)
Post: #587
RE: MSG here when You need macros
How to make a macro when I get a private message is an idea on x macro? And i need macro to pickup items from deposit.

Thanks

Sorry for this english, but i use google translator.
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-08-2017, 08:10 AM
Post: #588
RE: MSG here when You need macros
bot can't read custom messages from chat.


u can use Supplies Withdraw as point in cavebot
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2017, 08:06 PM
Post: #589
RE: MSG here when You need macros
(12-08-2017 08:10 AM)Catar Wrote:  bot can't read custom messages from chat.


u can use Supplies Withdraw as point in cavebot

Thanks for this, but i need one more help, i need macro to lure mobs on exp
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-10-2017, 05:22 PM
Post: #590
RE: MSG here when You need macros
(12-09-2017 08:06 PM)SzajsNaCha Wrote:  i need macro to lure mobs on exp


Check links in my signature
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-12-2017, 04:24 PM
Post: #591
RE: MSG here when You need macros
I want to know if it is possible to make 2 simple macros but I do not know how to do it, one would be in Otserv that Hp hangs in 65k (65000) how to make Bbot heal? it only heals when it descends the 65k Hp

I also wanted to know if it is possible to pull SSA with a backpack closed? or if you have a way to finish your backpack, then open it
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-13-2017, 03:03 PM
Post: #592
RE: MSG here when You need macros
first thing, use % health, should work

second, u can put ssa into hotkey equip then bot to use that hotkey
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-15-2017, 10:32 AM
Post: #593
RE: MSG here when You need macros
Can not find here in the forum a macro of ssa with hotkey .. how would this macro?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-16-2017, 05:38 PM
Post: #594
RE: MSG here when You need macros
(12-15-2017 10:32 AM)snooer Wrote:  Can not find here in the forum a macro of ssa with hotkey .. how would this macro?

If u can't find, you werent even looking....

Just check my signature ffs
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-06-2018, 04:07 PM
Post: #595
RE: MSG here when You need macros
Can you take a macro that when the monsters beating me, it goes to the wall so that less monsters beats me?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-06-2018, 06:47 PM (This post was last modified: 01-06-2018 06:49 PM by Catar.)
Post: #596
RE: MSG here when You need macros
It is not really something that I could simply copy paste for you, its pretty much complex set of macros to do it.

but you should rather make waypoints to lure monsters to the wall. this way is easier
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-11-2018, 11:07 PM
Post: #597
RE: MSG here when You need macros
Is there a macro that when finished the task, the cave bot is stopped?

And a macro that takes such level, the cavebot is stopped, or back to the beginning

Can you do it?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-12-2018, 09:04 AM (This post was last modified: 01-12-2018 09:14 AM by Catar.)
Post: #598
RE: MSG here when You need macros
there are commands that return number of monsters killed

http://wiki.bmega.net/doku.php?id=macros_commands

Creatures.Killed(Name) Count the number of creatures killed with a certain name

you can do checkpoint in cavebot aswell

http://wiki.bmega.net/doku.php?id=add_types

~Monster (returns the task killed count, warning: this needs the ~ sign on the start)
~Monster1~Monster2~Monster3… (returns the task killed count of a group of monsters, warning: this needs the ~ sign on the start of each monster)

you compare it to desired number to differentiate outcome (keep hunting or go back town and logout, or go reset task)


nearly all of my scripts have these kind of checkpoint (bit more comples) that makes bot stop hunting when finished killing X amount of monsters - example
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2018, 12:31 PM
Post: #599
RE: MSG here when You need macros
Hello i need macro for exori gran ico, exori hur and exori ico in one line.

Can u do that my character will hit one gran ico and then spam exori ico and hur?


Also
a need one more that hit sd on war golem (and when more than 2 hit ue-mas vis and flam) also its for pvp server so please add vaiation that use ue only when no player on screen. Thanks
Give Reputation to this user

................ Kliknij TU i zobacz jak CZESIO daje repucika ...............
Pomoglem Daj REPUTA
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-16-2018, 05:51 PM (This post was last modified: 01-16-2018 05:52 PM by Catar.)
Post: #600
RE: MSG here when You need macros
(01-16-2018 12:31 PM)edwino4 Wrote:  Hello i need macro for exori gran ico, exori hur and exori ico in one line.

Can u do that my character will hit one gran ico and then spam exori ico and hur?


Also
a need one more that hit sd on war golem (and when more than 2 hit ue-mas vis and flam) also its for pvp server so please add vaiation that use ue only when no player on screen. Thanks

Use Advanced attack sequences for this
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)