Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MSG here when You need macros
04-29-2018, 04:50 PM
Post: #641
RE: MSG here when You need macros
(04-29-2018 08:21 AM)Ryzen Wrote:  Hello.

I'm playing an otserver and when the soft ends, and i change, the new soft don't shines and work, just stay in the boots slot like a normal soft in backpack.

Its possible make a macro to check when the soft on boots slots is like a "normal soft" and push back to bp and equip again?

If shiny soft's and those which ones doesn't shine have different ID's it's possible
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-29-2018, 05:24 PM (This post was last modified: 04-30-2018 08:27 PM by Ryzen.)
Post: #642
RE: MSG here when You need macros
(04-29-2018 04:50 PM)Kazan Wrote:  
(04-29-2018 08:21 AM)Ryzen Wrote:  Hello.

I'm playing an otserver and when the soft ends, and i change, the new soft don't shines and work, just stay in the boots slot like a normal soft in backpack.

Its possible make a macro to check when the soft on boots slots is like a "normal soft" and push back to bp and equip again?

If shiny soft's and those which ones doesn't shine have different ID's it's possible

But if i unequip and equip again, its shines, just need a double requip soft Tongue

I tried to make a macro when its detect a normal soft on slots, to double requip the soft, but i failed Sad


And... its possible make a macro to close a window? like this...~

https://i.imgur.com/vzBNHqc.png
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-01-2018, 03:32 AM
Post: #643
RE: MSG here when You need macros
(04-29-2018 05:24 PM)Ryzen Wrote:  And... its possible make a macro to close a window? like this...~

https://i.imgur.com/vzBNHqc.png

If you know exactly when it shows up, set macro to press enter in that moment
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2018, 03:55 PM
Post: #644
RE: MSG here when You need macros
I need a macro that if I have soft boots in the backpack, it's equip, and when worn it, equip prismatic boots.

IDS:
Worn Soft -> 6530
Brand New Soft -> 3549
Using Soft -> 6529
Prismatic Boots -> 16112
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2018, 07:14 PM
Post: #645
RE: MSG here when You need macros
(05-07-2018 03:55 PM)Ryzen Wrote:  I need a macro that if I have soft boots in the backpack, it's equip, and when worn it, equip prismatic boots.

IDS:
Worn Soft -> 6530
Brand New Soft -> 3549
Using Soft -> 6529
Prismatic Boots -> 16112

http://forums.bmega.net/showthread.php?t...#pid115817
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2018, 04:02 PM (This post was last modified: 05-08-2018 04:02 PM by Ryzen.)
Post: #646
RE: MSG here when You need macros
(05-07-2018 07:14 PM)Catar Wrote:  
(05-07-2018 03:55 PM)Ryzen Wrote:  I need a macro that if I have soft boots in the backpack, it's equip, and when worn it, equip prismatic boots.

IDS:
Worn Soft -> 6530
Brand New Soft -> 3549
Using Soft -> 6529
Prismatic Boots -> 16112

http://forums.bmega.net/showthread.php?t...#pid115817

Good Macro... but this macro equip and unequip the prismatic boots when I am without any soft: \
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2018, 06:31 PM (This post was last modified: 05-08-2018 06:36 PM by Catar.)
Post: #647
RE: MSG here when You need macros
(05-08-2018 04:02 PM)Ryzen Wrote:  Good Macro... but this macro equip and unequip the prismatic boots when I am without any soft: \



I made and tested it myself, it doesn't do what u said.
Works as intended, if u don't have any soft boots left, it wont take off prismatic, there is no command in this macro that specifically takes off any boots.

maybe you have some other macro running for boots, or u forgot to copy all variables?

Or you have "soft boots" checked in Re-User.


From that link i gave you, you only have to take first macro, the ones on bottom are something else.
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2018, 01:41 AM
Post: #648
RE: MSG here when You need macros
(05-08-2018 06:31 PM)Catar Wrote:  
(05-08-2018 04:02 PM)Ryzen Wrote:  Good Macro... but this macro equip and unequip the prismatic boots when I am without any soft: \



I made and tested it myself, it doesn't do what u said.
Works as intended, if u don't have any soft boots left, it wont take off prismatic, there is no command in this macro that specifically takes off any boots.

maybe you have some other macro running for boots, or u forgot to copy all variables?

Or you have "soft boots" checked in Re-User.


From that link i gave you, you only have to take first macro, the ones on bottom are something else.


I was using this macro (without variables):

0 {softcheck} czySa:=Misc.ItemCountEx(6529) coSoft:=Self.Inventory.Boots() !coSoft!<>3549 !czySa!<>0 [else] Self.Equip.Boots(6529) exit() {else} Self.Equip.Boots(3079) exit()

It was equipping everything right, only when it ends all softs I had, it went into a equipping loop the prismatic boots.

I tried this macro (with variables):

600 {soft} PeZe:=Status.InPZ() coB:=Self.inventory.Boots() !PeZe!<>1 [pz1] !coB!<>3549 [zaklada] Self.Mana%()<!MinM! [MinM] Self.Equip.Boots(6529) exit() {MinM} !coB!<>!BootsID! Self.Equip.Boots(!BootsID!) exit() {zaklada} Self.Mana%()>!MaxM! [MaxM] !coB!<>!BootsID! Self.Equip.Boots(!BootsID!) exit() {MaxM} exit() {pz1} !coB!<>!BootsID! [boh] !coB!<>!BootsID! Self.Equip.Boots(!BootsID!) exit() {boh} exit()

But this don't equip the prismatic boots.

I dont know what is happening, why is not working. I'm not good with macro, just the simple. Sad
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2018, 06:08 AM
Post: #649
RE: MSG here when You need macros
Just Read the whole fck post. All is explained, you need to copy variables too!
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)