Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
how to use DebugClickEx()
02-06-2017, 09:57 AM
Post: #1
how to use DebugClickEx()
It simulates a click in the specified coordinates X and Y

I use the subprogram Windowspy from program Autohotkey to figure out what X and Y the mouse currently is, to set.(though it needs to remove 13 from Y value from windowspy to work correctly)

it allows you to do some commands not possible yet with bbot macros, like:
1 clicking full atack/balanced/full defense
2 clicking expetise mode(E) and choosing a new pvp mode
3 close/open battle dialog
4 changing /server log /npc window /private channels; to use sentences saying in tibia more human-like
5 anything that requires a right-click on the mouse
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2017, 02:53 PM
Post: #2
RE: how to use DebugClickEx()
Hi,

Debug.ClickEx will send a click and print a white pixel where it should have clicked. You pointed that your application does not have the right Y position and you have to increment/decrement 13 pixels, this is because some windows functions counts the title bar and some doesn't (13 pixels is the DEFAULT height for titlebar), some computers may have different values.

In order to see Debug.ClickEx, run it as fast as possible, like every 5 ms. DO NOT USE IT IN TERMINAL FUNCTIONS, it is a debug feature. New functions Misc.Click and Misc.ClickEx will come with the next version, these won't draw the pixel and should work faster than the debug version.
Give Reputation to this user

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-06-2017, 05:10 PM (This post was last modified: 02-06-2017 05:50 PM by Catar.)
Post: #3
RE: how to use DebugClickEx()
I had no idea this command exists, its not listed on website.
MEGA Why did You HIDE IT FROM ME???

It took me less than 3 min to figure out, how it works, check this out:




Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2017, 12:34 AM (This post was last modified: 02-07-2017 12:51 AM by Bbotone.)
Post: #4
RE: how to use DebugClickEx()
Im using it to activate pvp mode and tank mode

to automatically trap botters, and go back to trap botters after its dead, it goes back to the trapping place and activate red fist mode

add debug.leftclick please
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2017, 04:33 AM (This post was last modified: 02-07-2017 04:39 AM by Catar.)
Post: #5
RE: how to use DebugClickEx()
(02-07-2017 12:34 AM)Bbotone Wrote:  add debug.leftclick please

It is left click.

Besides, your posts make so little sense, its hard to understand what the f... you want.

In title u ask how to use it, in first sentence you just say what it does, and then u change topic and start talking about 2 other different programs.
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2017, 11:08 AM
Post: #6
RE: how to use DebugClickEx()
(02-06-2017 05:10 PM)Catar Wrote:  I had no idea this command exists, its not listed on website.
MEGA Why did You HIDE IT FROM ME???

It took me less than 3 min to figure out, how it works, check this out:




I use paint for that as well =]
Give Reputation to this user

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2017, 04:32 PM
Post: #7
RE: how to use DebugClickEx()
i meant.. add RIGHT click...
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)