Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Open BBOT > Close Tibia
03-10-2017, 11:10 PM
Post: #1
Open BBOT > Close Tibia
The Tibia stops working every time I try to load BBOT, can anyone help me solve it?
I appended print with error!

Dodgy
Give Reputation to this user


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-11-2017, 04:55 AM
Post: #2
RE: Open BBOT > Close Tibia
more details pls?
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2017, 10:02 PM
Post: #3
RE: Open BBOT > Close Tibia
I'm using Tibia version 10. When opening and loading bbot version 82.1 as administrator, Tibia stops working (error appended above). What information is most needed?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2017, 06:28 AM
Post: #4
RE: Open BBOT > Close Tibia
OS,
Antivirus/firewall,
Which Tibia 10



What happens if u just WAIT
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)