Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
B-bot Ground
05-13-2017, 12:24 PM
Post: #1
B-bot Ground
bbot is not working well on "rift floor"

When i'm making waypoints - it create waypoints on every sqm. Pickup macros doesn't work on this kind of ground too. Rope places and holes are not added too.

Can you do something with this Mega?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-13-2017, 05:58 PM
Post: #2
RE: B-bot Ground
probablu because item ID list wanst updated for long time.

you can add them with correct flags yourself in BBot.Items.txt if u want it done asap.

# 128. Ground
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-13-2017, 09:05 PM
Post: #3
RE: B-bot Ground
(05-13-2017 05:58 PM)Catar Wrote:  probablu because item ID list wanst updated for long time.

you can add them with correct flags yourself in BBot.Items.txt if u want it done asap.

# 128. Ground

I don't now how to write it on this list. Can you show me screenshoot?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)