![]() |
War&WarMode Need Ppl - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html) +--- Forum: Requests (https://forums.bmega.net/forum-17.html) +--- Thread: War&WarMode Need Ppl (/thread-10349.html) |
RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-25-2013 The old guild got disbanded therefore I decided to make a new one http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terror+Squad By the way, what you guys think about small update to our guild logo? ![]() The item is named "majestic shield" but these 2 swords pretty much reminds me of bbot icon ![]() ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-25-2013 (06-25-2013, 10:30 AM)drewindwalker Wrote: The old guild got disbanded therefore I decided to make a new one that's Really nice ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-25-2013 raczej panowie juz nie bd gral ![]() ![]() ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-26-2013 Ja też deleted, wypisuje sie ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-26-2013 fajnie ze Ci co to mieli byc tacy pewni wypisuja sie wtedy kiedy juz wszystko zatwierdzone i kiedy polowa sie wyexpila , naprawde zachowaliscie sie fair i godnie pochwaly.. RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-26-2013 Current progress on main pk char and noob sdchar/ sd maker: ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-26-2013 (06-26-2013, 12:30 PM)[email protected] Wrote: fajnie ze Ci co to mieli byc tacy pewni wypisuja sie wtedy kiedy juz wszystko zatwierdzone i kiedy polowa sie wyexpila , naprawde zachowaliscie sie fair i godnie pochwaly.. Dostałem deleted mojego MAIN konta, rozumiesz to? na nim też była postać na tym świecie, nie będę grał od nowa, a na pewno nie na tym świecie tylko po to, by popekować z 3 osobami (bo tyle jest online), jak juz włącze tibie to zaczne się odrabiac na moim świecie, póki co nie mam ochoty grać i nie pisz mi czy zachowuje się fair czy nie. RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-26-2013 po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz. nastepnym razem jak podejmujecie sie czegos na forum to mimo wszystko to skonczycie bo zmarnowaliscie wielu osobom troche cennego czasu. RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-26-2013 ja nie chce miec sd'kera bez pacca bo dla mnie to jest bezsens dlatego nie bd gral jesli was urazilem no to sory RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-26-2013 (06-26-2013, 06:02 PM)[email protected] Wrote: po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz. spoczko, może znajdziesz jeszcze koleżków. </3 C R Y I S F R E E (06-26-2013, 08:25 PM)[email protected] Wrote: ja nie chce miec sd'kera bez pacca bo dla mnie to jest bezsens dlatego nie bd gral jesli was urazilem no to sory Ja też a nie kupie pacca na jakiś pk team na arcanii gdzie graja z forum 3 osoby. RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-26-2013 Apausfo.. you're such a big crybaby.. And seriously, get your facts straight ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-26-2013 (06-26-2013, 08:32 PM)Apausfo Wrote:(06-26-2013, 06:02 PM)[email protected] Wrote: po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz. 1.Ty placzesz o swojego "maina" 2.Kolegów mi nie brakuje uwierz , daje sobie spokojnie rade , ale patrzac po Tobie to Wlasnie Tobie ich brakuje. 3.To co nazywasz "plakaniem" ja nazywam konsekwencjami za czyny i slowa , tyle w temacie. RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 06-28-2013 Ja mam 51msa i czekam na reszte ekipy jak cos / i have 51ms and i weit for all ppl RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-28-2013 Buska , look on Screeshot's and Videos on forum , in thread BBot Project we got first frags and first loot ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Technik - 06-30-2013 Macie jakies eq na rooku na tej arcani? bo moge zaczac jjuz grac. RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-30-2013 uzbieraj nawet sabre etc i na raty pusc ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Technik - 06-30-2013 Syzbciej by bylo jakby ktos mial ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-30-2013 zanim ktos Ci da ty juz z rooka wyjdziesz ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 07-03-2013 Jak cos informuje ze ja mam urlop do końca tyg (plazing & smazing) jak wroce bd gral i peczyl moim 51msem RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 07-03-2013 lajtowo czkeamy i na Ciebei buska , jak cos daj znac czy dasz rade pacc'a wizac bo narazie w 6 czy 7 z teamu mamy pacce ![]() |