BBot - The best bot of the world
War&WarMode Need Ppl - Printable Version

+- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net)
+-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html)
+--- Forum: Requests (https://forums.bmega.net/forum-17.html)
+--- Thread: War&WarMode Need Ppl (/thread-10349.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-25-2013

The old guild got disbanded therefore I decided to make a new one

http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terror+Squad

By the way, what you guys think about small update to our guild logo? Big Grin

The item is named "majestic shield" but these 2 swords pretty much reminds me of bbot icon Big Grin
[Image: guildlogo.jpg]

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-25-2013

(06-25-2013, 10:30 AM)drewindwalker Wrote: The old guild got disbanded therefore I decided to make a new one

http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terror+Squad

By the way, what you guys think about small update to our guild logo? Big Grin

The item is named "majestic shield" but these 2 swords pretty much reminds me of bbot icon Big Grin
[Image: guildlogo.jpg]

that's Really nice Smile

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-25-2013

raczej panowie juz nie bd gral Big Grin a wlasnie zaczelem juz mialem 14 lvl a tu nagle ban i delete za mojego 100 eka Big Grin wiec good luck Wink

RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-26-2013

Ja też deleted, wypisuje sie Smile

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-26-2013

fajnie ze Ci co to mieli byc tacy pewni wypisuja sie wtedy kiedy juz wszystko zatwierdzone i kiedy polowa sie wyexpila , naprawde zachowaliscie sie fair i godnie pochwaly..

RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-26-2013

Current progress on main pk char and noob sdchar/ sd maker:

[Image: Arcania.jpg]

(06-26-2013, 12:30 PM)[email protected] Wrote: fajnie ze Ci co to mieli byc tacy pewni wypisuja sie wtedy kiedy juz wszystko zatwierdzone i kiedy polowa sie wyexpila , naprawde zachowaliscie sie fair i godnie pochwaly..

Dostałem deleted mojego MAIN konta, rozumiesz to? na nim też była postać na tym świecie, nie będę grał od nowa, a na pewno nie na tym świecie tylko po to, by popekować z 3 osobami (bo tyle jest online), jak juz włącze tibie to zaczne się odrabiac na moim świecie, póki co nie mam ochoty grać i nie pisz mi czy zachowuje się fair czy nie.

po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz.
nastepnym razem jak podejmujecie sie czegos na forum to mimo wszystko to skonczycie bo zmarnowaliscie wielu osobom troche cennego czasu.

ja nie chce miec sd'kera bez pacca bo dla mnie to jest bezsens dlatego nie bd gral jesli was urazilem no to sory

(06-26-2013, 06:02 PM)[email protected] Wrote: po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz.
nastepnym razem jak podejmujecie sie czegos na forum to mimo wszystko to skonczycie bo zmarnowaliscie wielu osobom troche cennego czasu.

spoczko, może znajdziesz jeszcze koleżków. </3 C R Y I S F R E E

(06-26-2013, 08:25 PM)[email protected] Wrote: ja nie chce miec sd'kera bez pacca bo dla mnie to jest bezsens dlatego nie bd gral jesli was urazilem no to sory

Ja też a nie kupie pacca na jakiś pk team na arcanii gdzie graja z forum 3 osoby.

RE: War&WarMode Need Ppl - drewindwalker - 06-26-2013

Apausfo.. you're such a big crybaby..
And seriously, get your facts straight Smile

(06-26-2013, 08:32 PM)Apausfo Wrote:
(06-26-2013, 06:02 PM)[email protected] Wrote: po.1 nie napinaj sie tak , a po 2 co z tego ze dostales deleted na main acc? ja tez dostalem na swoim "main" i jakos moje nooby lataja dalej wiec nie wiem w czym recz.

spoczko, może znajdziesz jeszcze koleżków. </3 C R Y I S F R E E

(06-26-2013, 08:25 PM)[email protected] Wrote: ja nie chce miec sd'kera bez pacca bo dla mnie to jest bezsens dlatego nie bd gral jesli was urazilem no to sory

Ja też a nie kupie pacca na jakiś pk team na arcanii gdzie graja z forum 3 osoby.

1.Ty placzesz o swojego "maina" 2.Kolegów mi nie brakuje uwierz , daje sobie spokojnie rade , ale patrzac po Tobie to Wlasnie Tobie ich brakuje. 3.To co nazywasz "plakaniem" ja nazywam konsekwencjami za czyny i slowa , tyle w temacie.

RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 06-28-2013

Ja mam 51msa i czekam na reszte ekipy jak cos / i have 51ms and i weit for all ppl

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-28-2013

Buska , look on Screeshot's and Videos on forum , in thread BBot Project we got first frags and first loot Big Grin

RE: War&WarMode Need Ppl - Technik - 06-30-2013

Macie jakies eq na rooku na tej arcani? bo moge zaczac jjuz grac.

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-30-2013

uzbieraj nawet sabre etc i na raty pusc Big Grin

RE: War&WarMode Need Ppl - Technik - 06-30-2013

Syzbciej by bylo jakby ktos mialSmile

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-30-2013

zanim ktos Ci da ty juz z rooka wyjdziesz Big Grin ps. daj swoj nick

RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 07-03-2013

Jak cos informuje ze ja mam urlop do końca tyg (plazing & smazing) jak wroce bd gral i peczyl moim 51msem

RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 07-03-2013

lajtowo czkeamy i na Ciebei buska , jak cos daj znac czy dasz rade pacc'a wizac bo narazie w 6 czy 7 z teamu mamy pacce Big Grin czyli wszyscy xd