![]() |
Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html) +--- Forum: Free Scripts (https://forums.bmega.net/forum-10.html) +--- Thread: Coryms Venore (Selling to Rafzan) (/thread-7509.html) |
RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-23-2013 Czy powie mi ktoś jak usunąć ze skryptu tą zmiane outfitu ? Nie mam pacc-a , wiec nie mam mounta ani innych out-ów, a char dochodzi mi do npc-a od manasów i odpala się okienko od zmiany outa i nic dalej nie robi.... wtf? ![]() dzieki za pomoc, pozdrawiam RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - kipczyk - 03-24-2013 To usun z macro auto mounta, bo bot "ubiera" mounta a Ty go najwyrazniej nie masz, albo kup konia za 500gp. RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-24-2013 dzzzzzzięęki wielkie ;D RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - [email protected] - 03-24-2013 smigam na tym skrypcie juz ponad miesiac , i zauwazylem ze gdy smiga ok 3h to cavebot stopuje. dlaczego ? ... ze musze wylaczyc bbota i wlaczyc na nowo RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-24-2013 a ja właśnie odpaliłem tego skrytpa i wszystko jest okej... tylko jak idzie juz na corymy (tam koło npc Rafzena) to jak wejdzie po drabinie i jest AUTOBLOCK... i chodzi po sqm koło drabimy i nie idzie dalej... o co chodzi?? pomoże ktoś???? skrypta mam v.1.1 aa i jeszcze jedno co zrobić zeby najt podchodził do corymów a nie one do niego... ![]() RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Palladynek - 03-24-2013 Poczekaj , on sam dojdzie sobie tylko chwilkę mu to zajmie powodem tego jest te nowe podłoże też tak mam ale po chwili będzie szedł normalnie , co do 2 pytania to odznacz options>general>auto chase off odznacz to i zaznacz opcje follow i będzie biegał do corymów RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - [email protected] - 03-24-2013 opowie mi ktos na pytanie ? RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-24-2013 no dobra tą opcje odznaczyłem juz ![]() ![]() pozdro RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-25-2013 podpowie mi ktoś co zrobić żeby najt podchodził do corymów?? bo staje i czeka aż one podejdą... RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-26-2013 Witam. Więc tak.. skrypt ogólnie jest fajny i dobrze zrobiony tylko jak każdy pod siebie chce go ogarnąc to wiadomo że są zastrzezenia ![]() moje uwagi to : - koło Rafzena roche sie czai jak idzie i widać ze to bot gra a nie player... - po 15 minut huncenia wraca do dp i idzie sprzedac loota - nie wiem gdzie poprawić skrypta żeby podchodził i bił corymy a nie stał jak pall i bił z daleka... prosze o pomoc ![]() RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - [email protected] - 03-26-2013 zmien sobie refilera przy ilu capa ma isc i manasach -.- ja na moim 150 kinie musialem pozmieniac i jakos smiga RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - badboy - 03-26-2013 no dobra to zmienić to nie problem... bo juz sam do tego doszedłem, a powiedz mi jak zrobić zeby podchodził do corymów... bo tylko do guarda podchodzi... RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - sekoju - 03-28-2013 W Killer, Zmień sobie przy każdym mobku distance na 1 RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - gogol13 - 04-02-2013 strasznie dlugo mu zajmuje u rafzana sprzedawanie i meczy sie strasznie z winda :< bardzo utrudnia to prace z tym sklryptem ;S a i u mnie jezdzi ta winda gora dol i tak w kolko :S RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Apocrize - 04-08-2013 65 kina 75/73 FACC Mpa, golden legi, bohy, zao helmet, mms i heroic axe da radę tam? ![]() RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - svira - 04-08-2013 (04-08-2013, 12:38 PM)Apocrize Wrote: 65 kina 75/73 FACC przyłączam sie do pytania ![]() RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Palladynek - 04-08-2013 Dasz radę , bociłem tam od 50 na zao helmet , mms , zao legi i softy sword jakis od 50 nie pamiętam jaki i dawał rade bez problemu RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Apocrize - 04-08-2013 Super, to teraz tylko czekać na update ![]() RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - Shejker - 04-11-2013 Lift doesn't work after update bbot. Fix it pls! RE: Coryms Venore (Selling to Rafzan) - buska - 05-04-2013 ktos uzywa na beryli ? |