![]() |
War&WarMode Need Ppl - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html) +--- Forum: Requests (https://forums.bmega.net/forum-17.html) +--- Thread: War&WarMode Need Ppl (/thread-10349.html) |
RE: War&WarMode Need Ppl - Gramytibia - 06-21-2013 berylia to chyba npvp czy nie? bo u mnie tanie pacce i do tego wszystko mozna kupic bo to zywy serv RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 berylia pvp xd RE: War&WarMode Need Ppl - Gramytibia - 06-21-2013 konto bez rkeya? RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 ma niestety rk ale ja go nie mam bo nie zapisalem <wiem wiem kretyn> jesli Cie nie zacheca brak rk to spoko , zrozumiem ; p RE: War&WarMode Need Ppl - Gramytibia - 06-21-2013 raczej mnie to nie zacheca przykro mi ;/ RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 spoczko ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 06-21-2013 Moj nick to Krashan dajcie inva, oraz na Ligo Smierdzaca Skarpeta, dalem tego chara koledze podkreslam nie jest Polakiem jak cos nick z forum didov16 RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 ladnie panowie , ale czy ktos oprocz Piwa , Gramytibia , Buski , Drdrewindwalkera i mnie gra ? prosze piszcie ! ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 06-21-2013 Powoli mysle ze sie rozkrenci jak ludzie zobacza ze mamy np juz 30te lvle ![]() Potrzebna jest osoba do zorganizowania vt dla ludzi oraz taka ktora na tym sie zna RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 mam wlasne vt specjalnie pod akcje wlacznie z adminem wiec z tym nie ma problemu , tak samo z komanderowaniem zawsze ja to robilem ale jesli ktos uwaza ze zrobi to lepiej to nie ma problemu ;p RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-21-2013 Mielismy kurwa grac wszyscy od zera a wy juz chary kupujecie, przesada ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Gramytibia - 06-21-2013 ja nie ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-21-2013 Te Trzy Cztery has been invited. Krashan has been invited. Ligo Smierdzaca Skarpeta has been invited. RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 apusfao bez spiny chcial kupil nikt nei zmuszal a dobrze bo jesli nie ma czasu bocic tak bardzo to on juz wsumie gotowy ![]() ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - Gramytibia - 06-21-2013 chętnych pewnie już nie będzię RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-21-2013 To ladny team, z calego teamu mamy 3 osoby online (TYCH CO GRAJA FAIR :/) RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-21-2013 musimy wyzbierac jeszcze z 4-5 osob ! moze napiszemy tematy pod Scripts etc? wiem ze to nie ten dzial ale nie widze innej rozglosni.. RE: War&WarMode Need Ppl - Apausfo - 06-21-2013 Niee, spamowanie forum odpada ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - [email protected] - 06-22-2013 no to lipton delikatny ![]() RE: War&WarMode Need Ppl - buska - 06-22-2013 ja sory ale mam aktualnie slabego lapitoka w pracy i pociagnie tylko 2 mc, takze ja bd gral i botowal na arcani aktualnie knighta zeby zarobic na supple zanim wbijecie lvle ![]() |