![]() |
Bot a pacc - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Support (https://forums.bmega.net/forum-6.html) +--- Forum: Support & Help (https://forums.bmega.net/forum-8.html) +--- Thread: Bot a pacc (/thread-10144.html) |
Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-15-2013 Witam! Jest taka sprawa, że mam kilku cashmakerów z tym, że na różnych acc. jednego mam 57 lvl (skille wiadomo jak na bota ![]() Jak najlepiej robić po 2-3 chary na jednym acc czy każdy bot to inne acc? Jak Wy macie? Jak się kształtują zarobki na salamandrach w venore? wszystkie noobki tam siedza - wiadomo, że nie puszczam tam 7 na raz ![]() ![]() RE: Bot a pacc - Gramytibia - 06-15-2013 hmm tego 57 nie kupuj pacc tylko kup eq i postaw na corymki a na salamandrach powinieneś mieć 2k na h w goldzie każdym charem RE: Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-15-2013 to jakie eq na tym lvlu by bylo dobre? mam zao set, demon shield i sworda od 50 lvla I prosiłbym o odpowiedzi na inne pytania z 1 postu ![]() RE: Bot a pacc - Huczek ED - 06-15-2013 Najlepiej kazdy char osobno i 4 na salamandry masz 2k golda/h + creature i 1 na swampy (1 medicine 1,5k u mnie +gold) Eq masz dobre Sadze ze dasz rade zarobic na kolejny scroll jak bys bocil czesto. Mutated Humany i go. Ja tam 40 mialem 4k/h na + golda Pomogłem? Daj reputa RE: Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-15-2013 Hmm, corymy od ktorego lvla tak na luzie i jakie rejony? są jakieś skrypty na takiego kinasa? Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć w temacie? ![]() Za konkretne odpowiedzi daje reputki ![]() RE: Bot a pacc - Gramytibia - 06-15-2013 takie skrypciki znajdziesz na forum na ponad 4 miejsca w veno w carlin nie wiem będzie pisać od 60 lvla ja tam expie od 40 i mam dobry zarobek i exp RE: Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-16-2013 Ktoś jeszcze może coś powiedzieć? ![]() ![]() RE: Bot a pacc - Gramytibia - 06-16-2013 Dodam ja mialem 4x acc konta na kazdym jest po 3 chary i wtedy komp lata non stop a na zadnym koncie nie brakuje stamki RE: Bot a pacc - devas - 06-17-2013 Ziggy, ja Ci proponuje wbić na cashmakerze 70-75 lvl na faccu, a potem zakupić pacca i puścić go na corymy w ph. Mój ziomek (na moim skrypcie na corymy w ph) w 27godzin zarabia 300-400k więc pacc na pewno się zwróci, tylko podbij mu lvl ![]() RE: Bot a pacc - Apausfo - 06-17-2013 (06-17-2013, 10:14 AM)devas Wrote: Ziggy, ja Ci proponuje wbić na cashmakerze 70-75 lvl na faccu, a potem zakupić pacca i puścić go na corymy w ph. Mój ziomek (na moim skrypcie na corymy w ph) w 27godzin zarabia 300-400k więc pacc na pewno się zwróci, tylko podbij mu lvl Zależy od świata, u mnie lata tam tyle ludzi, że coryma możesz nie spotkać przez 10 minut + 70 lvlem się nie możesz równać z tymi 150 ekami co tam latają, więc musi sprawdzić jak to u niego z tymi corymami jest. RE: Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-17-2013 Dzięki za kolejną radę ![]() Wracając do innego pytania, jak z tymi charami robić po kilka na jednym acc czy każdy char inne acc? ![]() Ten reconnect w bocie jak działa? Jak mam wybrać numer chara to ten w kolejności, który jest w bocie czy na danym acc? (troche zagmatwane xD) ale np. Mam powiedzmy 2 konta konto X i konto Y. na Koncie X mam chara A i chara B, na koncie Y mam chara C i D. Włączam tibia, odpalam konto X i puszczam chara A , odpalam drugiego bota i puszczam chara D z konta Y. Co mam ustawić w reconnect przy charze A i przy D? JA zawsze ustawiałemw ten sposób, że jeśli najpierw puściłem chara A to w reconnect mu daję 1 a w charze D daję reconnect 2. ale czasami sie zdarza że wchodzi mi nie na tego chara co trzeba ![]() RE: Bot a pacc - Apausfo - 06-17-2013 Ja mam kilka kont z kilkoma charami bo wiadomo, stamina cenna jak złoto ![]() RE: Bot a pacc - Ziggy1992 - 06-17-2013 @up Dzięki rep poleciał ![]() Macie też taki problem, że jak odpalicie więcej jak 3-4 botki to nie nadąża Wam net/komp? Tnie mi się i wyskakuje "server not responding" ![]() ![]() Internet mam 40mb więc na pewno by starczył na więcej, komputer też stary nie jest i dość dobry jak na lapka ![]() Kiedy włączam te kilka mc to fps'y mi spadają i nie wiem czy to można jakoś poprawić ![]() Btw. wybaczcie za takie noobowskie pytania, ale w sumie zielony w tym jestem ( zacząłem jakieś 2 tyg temu) ![]() RE: Bot a pacc - Apausfo - 06-17-2013 Spróbuj opcji Framemate Limit w bocie, może coś pomoże, ew. pamiętaj, że bocimy tylko na grafice DX9, OpenGL to marnotrawstwo FPS'ów. RE: Bot a pacc - aurgo - 06-17-2013 czemu jak włączam bota to nie pokazuje mi postaci ? :d tylko mc działa RE: Bot a pacc - Apausfo - 06-17-2013 (06-17-2013, 02:18 PM)aurgo Wrote: czemu jak włączam bota to nie pokazuje mi postaci ? :d tylko mc działa Były już takie tematy, polecam: K L I K |