![]() |
Parę pytań nt BBot - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Support (https://forums.bmega.net/forum-6.html) +--- Forum: Support & Help (https://forums.bmega.net/forum-8.html) +--- Thread: Parę pytań nt BBot (/thread-2855.html) |
Parę pytań nt BBot - fervi - 06-09-2012 Witajcie! Myślę nad kupnem BBot'a po ostatnim mass banie, głównie dlatego, że jest możliwość kupna SMS'em, która jest łatwa, szybka i przyjemna ![]() 1) Wykrywalnosć Wykrywalność bota jest podobno marginalna, jednak jakby się zastanowić po ostatnim Mass banie gdzie ucierpiałem i prawie 5k osób, to sporo. Jak jest z wykrywalnością BBota? 2) Prostota Kiedyś jak byłem piękny i młody (ech xD) chciałem ogarniać boty, wszystkie funkcje, jednak teraz szukam czegoś prostego jak konstrukcja cepa - czy BBot się do tego zalicza? 3) Aktualizacje Jak wiadomo niewdzięczny cipsoft (chociaż tutaj też liczę na autora ![]() 4) Linux Jestem użytkownikiem Linuksa od wielu lat i wątpię, by to się zmieniło ![]() 5) Problemy Czytałem ostatnio masę wiadomości w stylu "Cavebot się zacina", "Cavebot źle działa" itd. Jak to jest teraz? 6) Funkcje Jakie funkcje ma BBot? Na razie tyle ![]() Fervi RE: Parę pytań nt BBot - Byje - 06-09-2012 Ja zakupiłem sobie BBOTA na przetestowania 15 dni (7zL) i powiem ci troche na ten temat. Forum poprostu ciche raz ktos napisze na dzien ale tak to nuda , ale nie musisz sie martwic o scrypty bo sa specjalne w downloadzie bbota. Wykrywalnosc jest srednia , caly czas patrze jak typek od 1lvla wyexpil 100 i nadal nic nie poszlo , narazie jak bys kupil nie baw sie w robienie swoich zapoznaj sie lepiej i potem poczytaj sobie poradniki jak to sie robi , bot sie zacina ale wystarczy pozmieniac pare rzeczy w bocie i nie bedzie. Bot latwy w zakupie smsem , niema problemu . Ocena bbota : 5/10 RE: Parę pytań nt BBot - Kristoo - 06-09-2012 (06-09-2012, 07:01 PM)fervi Wrote: Witajcie!1.Z tym nigdy nie trafisz, znam temat (nie chciałbym reklamować innego forum) na innym forum i jest tam projekt typa od 0 do 100 lvla knightem ma już 95lvl boci prawie codziennie na DC po 6-12h i już 2 mass bany go ominęły + zrobił już na rooku chara 49lvl... Więc wiesz... 2.Bot jest bardzo prosty w użyciu i myślę że nie będziesz miał problemu z ustawieniami. 3.Aktalizacje następują bardzo szybko. 4. Tego nie wiem. 5.Ja takich przypadków nie mam, jeśli źle coś ci działa to w cave bocie zaznaczasz opcję map click( coś takiego) i bot już w 100% chodzi tam gdzie trzeba... 6.Wszystko co potrzebne, ładny, rozbudowany hud(staty:killer,looter itd itp),cavebot,healing, combo, alarmy no poprostu za dużo by wymieniać. RE: Parę pytań nt BBot - fervi - 06-11-2012 A mam pytanko ![]() Czy u was też tak jest: - Zabija potwora - Idzie dalej (waypointer) - Wraca się po loota - Idzie dalej Bo może da się ustawić, by po zabiciu potwora stał np. 2 sekundy i zbierał loota, bo to co robi to wkurza ![]() Fervi RE: Parę pytań nt BBot - Byje - 06-11-2012 A czy tylko na tym scrypcie tak chodzi bo mi normalnie... RE: Parę pytań nt BBot - fervi - 06-12-2012 Ogólnie jak robię skrypty to tak chodzi - ale może dlatego, że Beta w TA zabił, zebrał bota, zabijał dalej, a tu zabija, potem wraca się po loota i jakieś tricki robi ![]() Fervi RE: Parę pytań nt BBot - Kristoo - 06-12-2012 u mnie jest normalnie np 2 wyrmy to zabija jedna i zaczyna druga, otwiera deda tej 1. |