Wszystkie Minusy BBOTA>>> - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Support (https://forums.bmega.net/forum-6.html) +--- Forum: Support & Help (https://forums.bmega.net/forum-8.html) +--- Thread: Wszystkie Minusy BBOTA>>> (/thread-2905.html) |
Wszystkie Minusy BBOTA>>> - Byje - 06-14-2012 Elo , raz sobie puszcze bota i wszystko pieknie ladnie lata , a pozniej jak nie zbiera loota , to stoi w miejscu jak ściana [/font]... Oco tu biega ? PS. Wszystko mam zaznaczone aby zbieral loota , cavebot wlaczony nie rozumiem tego... Aha i jeszcze mam taki problem znowu bo jak zmieniam w locie aby mi wkladal itemsy do np. green bp to mi nie wklada a jak na pierwsze main bp to wklada. RE: zal mi bota - nizlov - 06-14-2012 (06-14-2012, 03:17 PM)Byje Wrote: Elo , juz mnie wnerwia ten bot , raz sobie puszcze bota i wszystko pieknie ladnie lata , a pozniej kurna jak nie zbiera loota to stoi w miejscu jak nic... Oco tu biega ? Najwyrazniej o to, ze jestes dzieckiem i nie potrafisz nawet uzywac najprostszego bota jaki jest dostepny. RE: zal mi bota - Byje - 06-14-2012 Dobry jestes , najlepsze jest to ze wszystko robie poprawnie a i tak bot robi swoje. RE: zal mi bota - Fiesniak - 06-15-2012 (06-14-2012, 05:42 PM)Byje Wrote: Dobry jestes , najlepsze jest to ze wszystko robie poprawnie a i tak bot robi swoje , JE BAARY KOCHAM TO !!!!!!1111 Naprawdę jesteś noobem, nawet nie umiesz skonfigurować bota... ja go używam i nie narzekam. Wystarczyło przeczytać wiki i poradniki. Dla chcącego nic trudnego ale jak ktoś się idiotą urodził to idiotą umrze. RE: zal mi bota - Byje - 06-15-2012 Poradniki czytalem chyba z 2x i znowu czytac nie bede , wszystko umiem obslugiwac tylko ten bbot caly czas sie psuje :| RE: zal mi bota - szynal - 06-17-2012 jasne masz racje nie wiem wgl o co spina ten gość do ciebie jak masz rację ziom , zawiesza sie i zamula . Co tu mowic niedopracowany jest i ogolnie jako bot to słaby ale co za tym idze jest dosyć tani. Czekam teraz az przywroca opcje map click w cavebocie nawet nie wiem czy maja taki zamiar ale jak nie przyworca to naprawde az szkoda bocic tym botem . Na tym map clicku biegał mi dosyć fajnie a teraz po tym nowym udpate naprawde biega jak naćpany nie chce refila robic albo chce za poźno i czesto konczy sie to w świątyni RE: zal mi bota - Byje - 06-18-2012 Wykryłem teraz że bot zamiast piszac normalnie literami on odrazu wyswietla wyraz... I podobno to jest wykrywalne... Nie można jakos tego zmienic by pisal jak normalny gracz? Aha i znowu mam problem poniewaz bocilem sobie na expo z typkiem majacym bbota i latalismy na tych samych wpt. i jak blokowalismy sobie droge to stalismy tak az ja nie rusze klawiatura :/ RE: zal mi bota - Maxmage - 06-20-2012 (06-18-2012, 01:18 PM)Byje Wrote: Wykryłem teraz że bot zamiast piszac normalnie literami on odrazu wyswietla wyraz... I podobno to jest wykrywalne... Nie można jakos tego zmienic by pisal jak normalny gracz? Racja BBot nie wpisuje czaru tak jak neobot czy ibot tylko wyświetla cały wyraz tak jak tibiaauto i elfbot jest to wykrywalne! RE: zal mi bota - kerslak - 06-27-2012 (06-20-2012, 08:57 PM)Maxmage Wrote:(06-18-2012, 01:18 PM)Byje Wrote: Wykryłem teraz że bot zamiast piszac normalnie literami on odrazu wyswietla wyraz... I podobno to jest wykrywalne... Nie można jakos tego zmienic by pisal jak normalny gracz? Twierdzisz , że nie używasz zatem hotkey ? Tylko wpisujesz np "exura" recznie? Jezeli chodzi o czary nie musi ich wpisywac , to dziala jak hotkey.. To nie jest wykrywalne.. Bo wtedy tak samo za uzywanie hotek leciały by bany. RE: zal mi bota - Maxmage - 06-27-2012 (06-27-2012, 10:32 AM)kerslak Wrote:(06-20-2012, 08:57 PM)Maxmage Wrote:(06-18-2012, 01:18 PM)Byje Wrote: Wykryłem teraz że bot zamiast piszac normalnie literami on odrazu wyswietla wyraz... I podobno to jest wykrywalne... Nie można jakos tego zmienic by pisal jak normalny gracz? Ty jestes szalony zobacz na redbota i ibota jak jest zrobione leczenie i uzywanie czarów, wszystko odbywa sie za pomoca hotkeys wiec to jest w 100% niewykrywalne tutaj jest tak jak w tibiauto RE: Wszystkie Minusy BBOTA>>> - Adziu111 - 06-27-2012 bbot jest 100% wykrywalny,zobaczcie jak pisze do npc,wykrywalny,płatny i chujowy oni to potrafią RE: Wszystkie Minusy BBOTA>>> - Byje - 06-27-2012 kerlsak czyli powiadasz ze bot ustawia sam na hotkeyu to co ma pisac ? ----- Ja oczywiście juz nie korzystam z bbota , zauwazcie sami jak bot zbiera loota , zwykle przy zbieraniu pokazuje sie taki nam krzyzyk , i to dziala na red bocie i ibocie , tu oczywiscie nie , poprostu nie dopracowany , osobom zalerzy jedynie na kasie. Pozdrawiam tych co na 200+ lvlach uzywaja bbota. zycze milych delejtow! |