![]() |
[EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html) +--- Forum: Free Scripts (https://forums.bmega.net/forum-10.html) +--- Thread: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ (/thread-8173.html) |
[EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-17-2013 Witam przedstawiam 2 skrypty na corymy veno: Różnią się one tylko miejscem chodzenia ale ten 2 polecam na wyższy lvl. I.Corymy veno1.1 -exp 60k/h (bez premki) na premce do 110k/h -loot 10k/h~ (w kasie około 9k + creaturki) -sprzedaje loota do rafazaana, a creaturki deposituje. -tutaj śmiało od 80lvl z dużym profitem jest fajnie -refiller do 150mp -empty flaski wkłada do dp -skrypt wzorowany częściowo na skrypcie Buśki. II.Corymy 1.2 -exp 80k/h(bez premki) z premką do 130k/h -loot do 15k/h -sprzedaje loota do rafazaana, a creaturki deposituje. -polecam od 100(lub 90 z paccem )+ dobre eq -refiller do 150mp -empty flaski wkłada do dp Screen po 3h bocenia na 1.1: ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - shoter - 04-17-2013 ten drugi skrypt biega na samym dole? RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - mateks99 - 04-17-2013 Super stary skrypty ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-17-2013 dzięki ten 2 tak. RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - shoter - 04-17-2013 zaraz zobacze jak bedzie dobry leci rep RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-17-2013 git, pozdrawiam i napisz czy śmiga czy nie-on czasami łapie zwiechy przy rafazanie- ale to po 15-20sec. się odwiesza to nei ingeruj. RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - mateks99 - 04-17-2013 ja juz sprawdziłem wszystko ok dwa skrypty sprawdzone ![]() ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Pinio - 04-17-2013 Po pierwszym kółku wszedł do Rafzana, sprzedał wszystko, zjechał i ogólnie cacy. Po drugim kółku wszedł do tej windy na dole, wjechał na górę, praktycznie od razu zjechał i stoi w miejscu. Wyłączyłem i włączyłem cavebota i znowu to samo. Skrypt 1.2 RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - gogol13 - 04-17-2013 ale drugi robi normalnie rundki po expie na venore ...i co leci do venore sprzedać loot ? tak to wygląda ? po czym wraca refil robi i dalej na corymy venore czy jak ? RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-17-2013 (04-17-2013, 03:50 PM)Pinio Wrote: Po pierwszym kółku wszedł do Rafzana, sprzedał wszystko, zjechał i ogólnie cacy. Po drugim kółku wszedł do tej windy na dole, wjechał na górę, praktycznie od razu zjechał i stoi w miejscu. Wyłączyłem i włączyłem cavebota i znowu to samo. prawdopodobnie zaaktywowałeś makro i musisz odzwanyć ma być nie aktywowane - ae nie wolno go usunwać. a bot chodzi jak ma x capa idzie sella loota wpłaca kase refiil i na expa RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Pinio - 04-17-2013 Czemu nie wolno go usuwać? Chciałbym tam dać inne, swoje makra, a żeby działały, to musiałbym mieć tam aktywowane. RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - shoter - 04-17-2013 skrypcik dobry leci reput pierwszy raz sciagnelem na tym forum skrpyta i go nie poprawialem ;d RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-17-2013 hah dzięki! Jak coś robie to w 100% dobrze. Script Service niedługo otworze jakby ktoś chciał coś konkretnego. (04-17-2013, 05:23 PM)Pinio Wrote: Czemu nie wolno go usuwać? Chciałbym tam dać inne, swoje makra, a żeby działały, to musiałbym mieć tam aktywowane. ponieważ jest tam zrobione macro na urzywanie dźwigni. Jeżeli je aktywujemy to on będzie je naciskać ciągle i nie przejdzie z windy pozdrawiam. RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Pinio - 04-18-2013 Czyli nie ma opcji żebym swoje macra dodał? RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-18-2013 hmm napewno jest, ale musisz wtedy zastąpić jakoś urzywanie windy. A nie mam siły ci teraz tłumaczyć jak zrobić tak aby było i moje i twoje macro. Sorry. Jak coś polecam jeszcze Carlin corymy, tam możesz wsadzić ile chcesz macro. http://forums.bmega.net/thread-8908.html RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-18-2013 Screen: ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - robsson1994 - 04-18-2013 (04-17-2013, 02:06 PM)mateks99 Wrote: ja juz sprawdziłem wszystko ok dwa skrypty sprawdzone to zaznacz sobie zeby dobiegal do targetu ![]() A skrypty godne podziwu jeśli bd mial cos jeszcze nie krepuj sie dawaj je a REP+ napewno bd RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Pinio - 04-18-2013 (04-18-2013, 01:15 PM)Preze$ Wrote: hmm napewno jest, ale musisz wtedy zastąpić jakoś urzywanie windy. No dobra, jakoś sobie poradzę bez moich skryptów ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-18-2013 Cieszę się ale myśle że wrzuce jeszcze 1 skrypt i potem chyba koniec;/ Potem tylko service i jak coś zrobie i bede miec chęć wrzucić to wtedy! Ale dzięki za miłe słowo ![]() RE: [EK]Coryms_venore+seller,depositerm+refiller_by_Preze$ - Preze$ - 04-21-2013 Pinio if u want help with that msg me |