![]() |
[Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html) +--- Forum: Free Scripts (https://forums.bmega.net/forum-10.html) +--- Thread: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK (/thread-9231.html) Pages:
1
2
|
[Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-03-2013 English Welcome Bbot users :) I presents You a newly made script for Deeplings in Kazordoon. I tested it on 99 knight with skills 87/81 And equip: Zaoan Helmet, DSM, Zaoan Legs, Crystalline Sword, Mastermind Shield, Guardian Boots, Platinum Amulet I tested it for 1h with refiller and it works great, but after he walks back to respawn, he blocks after using a wagon, but there's a macro for that, so it's not a problem. Profit per hour : 5/10+k
Monsters that bot kills: -Deepling Scout -Groam (boss that spawns there every 3 days after ss) Monsters that bot avoids: -Dwarf -Rotworm -Poison Spider -Wolf -Bear Loot: -Rusty Armor -Rusty Remover -Heavy Trident -Life Ring -Fish Fin -Eye of a Deepling -Small Emerald BOT REFILLS IN KAZORDOON 180 MANA POTIONS AND 45 STRONG HEALTH POTIONS. THERE ARE 4 PLACES THAT BOT TRIES TO BUY POTIONS BECAUSE NPC IN KAZORDOON IS MOVING ON MANY SQM'S. BOT GOES BACK TO DP AT 700 CAP/50 MANA/25 SHP
BOT ALSO DROP ALL HUNTING SPEARS ON GROUND Don't forget to buy weekly ticket for wagons! ![]() After 1h hunt with refill Polski Witam wszystkich użytkowników Bbota. Chciałbym Wam zaprezentować mój nowy, jeszcze świeży skrypt na Deeplingi w Kazordoon. Skrypt był testowany na 99 knighcie z 87/81 skillami oraz eq: Zaoan Helmet, DSM, Zaoan Legs, Crystalline Sword, Mastermind Shield, Guardian Boots, Platinum Amulet Testowałem go przez godzinę i wypadł świetnie, zebrałem (jak widać na screenie) ok. 11k+ w niecałą godzinę. Większość rzeczy napisałem u góry w języku angielskim, więc nie będę się rozpisywał. Profit per hour : 5/10+k Moby które bot zabija normalnie: -Deepling Scout -Groam (boss który respi się co 3 dni po ss) Moby które bot omija: -Dwarf -Rotworm -Poison Spider -Wolf -Bear Loot: -Rusty Armor -Rusty Remover -Heavy Trident -Life Ring -Fish Fin -Eye of a Deepling -Small Emerald Bot używa wagoników także proponuję zakupić tygodniowy bilet zanim zaczniecie używać bota. Myślę że to wszystko :) REPUT ME IF YOU LIKE IT, AND COMMENT IT TO MAKE IT BETTER! PS. TO ENTER THIS CAVE, AWASH QUEST MUST BE DONE ON YOUR WORLD.
--Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Zielak94 - 05-03-2013 @Macio_g5 GOOD JOB! This script was my dream ![]() Everythings works perfect. WHAT A AMAZING JOB! ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - gogol13 - 05-03-2013 a ja nie widzę downloadu ;d RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-03-2013 @Up 20 minut wcześniej, zanim napisałeś posta już dodałem download ;) --Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Gramytibia - 05-03-2013 Pytanko przydatne od jakiego lvl polecasz tam expic 30 40 50? RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-03-2013 Myślę że najlepszy profit wyciąga się od 50 poziomy wzwyż ze skillami 75+, natomiast żeby mieć profit minimalny można zacząć i od 35-40 lvla z dobrym eq i 70 skillem, ale wtedy pewności co do profitu nie daje. Ja na 99 lvlu na spokojnie robie 7-10k/h kasy i tracę na godzinę 8-10 manasów max :p --Kropek ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-04-2013 Bump! Tested for 14h, results: ![]() --Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - gogol13 - 05-05-2013 kurde ;s te tylko 30k mnie przeraża :S ale life ringi fajne ![]() czyli co tak 50 lvl 67/60 nie pociśnie tam fajnie ?:> a jak by używał life ringi to co wtedy może dał by rade bez potów ? eq to p set i daramian mace .... nigdy ich nie biłem a myślę czy puścić, Napisz co uważasz ;] Quote:Jeżeli po wypompowaniu wody każdego dnia nie zostanie zabita określona liczba Deepling Scoutów, kopalnia z powrotem zapełni się wodą i ponownie będziemy musieli wykonywać cały quest od nowa. właśnie jak z tym jest po zabiciu np. 3k deeplingów zawsze masz otwarte nie zatopione na następny dzień ? RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - inqontrol - 05-05-2013 Zawiesza się coś w drodze na hunt, a konkretniej jak już przejedzie się kolejką to stoi przy NPC Pukosch i nic, poza tym nice. ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Posiupany - 05-05-2013 Siema, a dałoby rady jakoś przerobić ten skrypt pod palka ? Liczę na odpowiedź. RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-05-2013 (05-05-2013, 09:32 PM)inqontrol Wrote: Zawiesza się coś w drodze na hunt, a konkretniej jak już przejedzie się kolejką to stoi przy NPC Pukosch i nic, poza tym nice. ;) Dodane jest specjalne macro, które po 45 sekundach (bodajże) bez ruchu załączy Cavebota od nowa, a wtedy bot idzie po prostu na respa, mi przez 14h śmigało bez problemów ;) (05-05-2013, 10:35 PM)Posiupany Wrote: Siema, a dałoby rady jakoś przerobić ten skrypt pod palka ? Myślę że dałoby radę, tylko co konkretnie chcesz? Żeby wyrzucal na ziemie Hunting Speary i np. zbierał je gdy jest ich mniej niż x ? Jeśli tak to napisz tutaj konkretnie, to pomyślę nad tym :) @gogol13 Z takim eq myślę że ciężko, mimo że dają one podobną ilość expa co Cyclopy, to są one 2x mocniejsze, a szczególnie gdy wyskoczą 3+, dodatkowo walą z dystansu dosyć mocno, eq polecam zakupić przynajmniej już klasy średniej, typu Demon Shield, Zao Legs, Royal Helmet, Dsm/Golden Armor żeby pomyśleć o hunceniu Deeplingów, albo po prostu wbić 85-90 skille i wtedy słabsze eq :p A jeśli chodzi o life ringi, to szczerze mówiąc nie wiem, na moim lvlu np. jest to nieopłacalne bo mi na 1h zużywa 8-10 manasów, a to są niecałe 2 life ringi. Możesz spróbować, ale ja bym obstał przy manaskach :) A jeśli chodzi o Deeplingi to trzeba ich zabić dziennie jakoś 200-400 maksymalnie może. Aktualny status zabitych Deeplingów można sprawdzić pytając dowolnego Guide przy statku o 'Awash' i albo wygooglować albo przetłumaczyć ;) Jak się podoba skrypt to proszę o reputki, to pomyślę o nowych, lepszych skryptach :)! --Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Elvanatural - 05-06-2013 What do you think would be the minimum level for botting there really? Since I dont speak polish I am having quite a hard time figuring what you guys mean and what have been the doubts so far... I have a 75 EK with zaoan set warrior shield and crystalline sword... u think I can bot there easilly or I should try to get at least 80 first?? Another question... does the script use the wagons system or it goes by foot? RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - jotenka - 05-06-2013 Kolego, bot zacina sie na wszystkich schodach po drodze na hunt i nie chce sie ruszyć, prosił bym o naprawienie tego. Puszczam ten skrypt na 71 ek 87/80 skill, zao helm, zao zbroja, zao spodnie, bohy, mms i mystic blade. Jak myslisz dobrze na tym wyjde? PS. Skrypt świetny, reput ale na prawde prosił bym o naprawienie tych schodów. Często nawet wchodzi na schody, na ktore nie powinien. RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-06-2013 (05-06-2013, 01:06 AM)Elvanatural Wrote: What do you think would be the minimum level for botting there really? You can easly start to hunt there with this equip and lvl ![]() Script use the wagons system ![]() @Up Ja takiego problemu nie mam z tym skryptem, powiedz na ktore schody wchodzi, a nie powinien, najlepiej jakbys zrobil/a screenshota ![]() A jesli chodzi o lvl i eq to mysle ze lajtowo mozesz wyciagnac tam profit. Ja wyciagnalem w 14h bodajze 110k, nie jest to jakos duzo, ale mysle ze mozna wyprobowac ![]() --Kropek ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - Elvanatural - 05-06-2013 Thanks will test it as soon as I open the world change ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - upsik001 - 05-11-2013 dziwny refiler bo przy 180 mp i 50 hp dalej lata do magic shopu, a druga sprawa niewiem jakim cudem padlem ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-11-2013 (05-11-2013, 04:06 PM)upsik001 Wrote: dziwny refiler bo przy 180 mp i 50 hp dalej lata do magic shopu, a druga sprawa niewiem jakim cudem padlem:D moze cos sie przycielo Bo przy refillerze w Fullcheck jest podany cap<700 więc radzę edytować ten wpt i ustawić dogodną dla siebie wartość, a jak padłeś to nie wiem, mi po 14h na 99 lvlu praktycznie nic nie zmarnował kasy, a propos, jakis masz lvl? --Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - boskidzony - 05-13-2013 117 knight 84/78 eq. crown helmet, skullcracker, medusa, plegi, zao shoes, warrior's axe powinien dać radę co? ![]() RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - macio_g5 - 05-13-2013 Lajtooowo :) No quest to wystarczy uzbierać 200 coal i użyć ich na maszynie, postaw na Elf Fortress bota i będzie :D --Kropek ;) RE: [Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK - upsik001 - 05-13-2013 (05-11-2013, 07:16 PM)macio_g5 Wrote: Bo przy refillerze w Fullcheck jest podany cap<700 więc radzę edytować ten wpt i ustawić dogodną dla siebie wartość, a jak padłeś to nie wiem, mi po 14h na 99 lvlu praktycznie nic nie zmarnował kasy, a propos, jakis masz lvl? stawialem 56 kine dsm,zao legs, w helm v-shield mercenery sword i p-ammy 84/83 skile ![]() ![]() ![]() |