Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update?
10-26-2020, 05:06 PM (This post was last modified: 10-26-2020 05:32 PM by Seeken.)
Post: #21
RE: Update?
i guess its because of this Loot Bag. Lets wait for Mega to say anything about it. Is that possible to solve or what
Give Reputation to this user

[Image: sGmYH7p.png]

_____________________________________________
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 05:27 PM
Post: #22
RE: Update?
For example, there is a ladder id (1948) at bbot.items.txt, but when bbot tries to climb ladder (1948), panic mode is on. updating bbot.items.txt is not enough or smthg?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 06:36 PM
Post: #23
RE: Update?
(10-26-2020 04:43 PM)Seeken Wrote:  it seems like looting forces this Panic Mode. Is that possible?


@edit
Yes, its 100% when bot tries to loot creatures.

Also move in couple new id , ground in Yala right of depo when you go on elfsie in 1st stairs is id 32850 , and even i add bbot items. still not won't move.
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 07:23 PM
Post: #24
RE: Update?
(10-26-2020 06:36 PM)SsixDex Wrote:  Also move in couple new id , ground in Yala right of depo when you go on elfsie in 1st stairs is id 32850 , and even i add bbot items. still not won't move.

Create 4 macros like this https://prnt.sc/v7c9l4

Self.MoveS()
Self.MoveN()
Self.MoveW()
Self.MoveE()

Then in Cavebot right click at list > add > Fixed Point right infront of stairs, then right click > Codes/Labels > Macro > select which direction your character should move. It has to works.

https://prnt.sc/v7cd0s
like this - Fixed Point is right next to stairs, and macro moves character south to climb on it.
Give Reputation to this user

[Image: sGmYH7p.png]

_____________________________________________
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 07:45 PM (This post was last modified: 10-26-2020 07:45 PM by SsixDex.)
Post: #25
RE: Update?
(10-26-2020 07:23 PM)Seeken Wrote:  
(10-26-2020 06:36 PM)SsixDex Wrote:  Also move in couple new id , ground in Yala right of depo when you go on elfsie in 1st stairs is id 32850 , and even i add bbot items. still not won't move.

Create 4 macros like this https://prnt.sc/v7c9l4

Self.MoveS()
Self.MoveN()
Self.MoveW()
Self.MoveE()

Then in Cavebot right click at list > add > Fixed Point right infront of stairs, then right click > Codes/Labels > Macro > select which direction your character should move. It has to works.

https://prnt.sc/v7cd0s
like this - Fixed Point is right next to stairs, and macro moves character south to climb on it.
Yeah yeah , i know i know,i had in few Scripts that macro , but still that panic mode ugh,
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-26-2020, 09:03 PM (This post was last modified: 10-26-2020 09:12 PM by ilbeyerdem.)
Post: #26
RE: Update?
any ideas for looter panic?

And how can we add 32850 id (yalahar) to bbot.items.txt?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 01:20 AM (This post was last modified: 10-27-2020 01:20 AM by Seeken.)
Post: #27
RE: Update?
(10-26-2020 09:03 PM)ilbeyerdem Wrote:  any ideas for looter panic?

And how can we add 32850 id (yalahar) to bbot.items.txt?

I found temporary solutions to this issue. Which is Macro to climb stairs, ladders etc.

(10-26-2020 07:23 PM)Seeken Wrote:  Create 4 macros like this https://prnt.sc/v7c9l4

Self.MoveS()
Self.MoveN()
Self.MoveW()
Self.MoveE()

Then in Cavebot right click at list > add > Fixed Point right infront of stairs, then right click > Codes/Labels > Macro > select which direction your character should move. It has to works.

https://prnt.sc/v7cd0s
like this - Fixed Point is right next to stairs, and macro moves character south to climb on it.

Also for looting, macro like this
1000 {Gladiator}
IDGround:=8909
X:=Self.X() Y:=Self.Y() Z:=Self.Z()
Map.Use(!IDGround!, !X!, !Y!, !Z!, 2)
Misc.StandTime()>2

You need to change IDGround with corpses ID.
Give Reputation to this user

[Image: sGmYH7p.png]

_____________________________________________
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 09:23 AM
Post: #28
RE: Update?
Thank you for trying to help.

I created this macro for mino;

1000 {minotaur} IDGround:=5969 X:=Self.X() Y:=Self.Y() Z:=Self.Z() Map.Use(!IDGround!, !X!, !Y!, !Z!, 2) Misc.StandTime()>2

(5969 id is minotaur's fresh dead body)

I made Auto Macros Enabled after create this macro
But it still on panic mode after killing 3-4 minos. (with enable killer)
Or
for expample, There is no problem at -1 floor with manuel hunt, panic mode on at +1 floor (same creatures)
whats wrong with me?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 11:45 AM
Post: #29
RE: Update?
(10-27-2020 09:23 AM)ilbeyerdem Wrote:  for expample, There is no problem at -1 floor with manuel hunt, panic mode on at +1 floor (same creatures)
whats wrong with me?

What hunt it is? Make sure "Loot Creatures" is off in cavebot settings
Give Reputation to this user

[Image: sGmYH7p.png]

_____________________________________________
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-27-2020, 05:02 PM
Post: #30
RE: Update?
Yea! Open corpses function must be unclicked! Thank you so much <3 <3 <3 <3
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-01-2020, 06:40 PM
Post: #31
RE: Update?
So when open corpse looting will work correct ? This macro created to open corpse is strange, dont loot monsters when i oneshot them. When i change stand time to 1s or delete this one from macro its going so bad.
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2020, 12:20 AM
Post: #32
RE: Update?
IT DOSENT WORKAngry
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2020, 07:02 PM
Post: #33
RE: Update?
I found solution. I can exchange a working looter on Ezodus for scripts Big Grin
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-08-2020, 12:21 AM
Post: #34
RE: Update?
(11-04-2020 07:02 PM)Endorion Wrote:  I found solution. I can exchange a working looter on Ezodus for scripts Big Grin

If you help me fix this problem with the loot macro, I can make 100% afk scripts for you. Or pay you in KK's
Give Reputation to this user

[Image: B4DJSTV.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)