Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DOESNT WORK BBOT
03-29-2017, 07:38 PM (This post was last modified: 03-29-2017 07:39 PM by danqplay.)
Post: #1
DOESNT WORK BBOT
http://imgur.com/a/g53yM
I bought bbot and it doesnt work ;/
help
Give Reputation to this user


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
03-29-2017, 09:19 PM
Post: #2
RE: DOESNT WORK BBOT
it doesnt work with battleeye..... it is SAID on main page with RED BORDER
Give Reputation to this user

Before you PM me, READ THIS [Image: KHCf9l2.png]

[Image: naLmyGH.png]

My Scripts, Macros and Tutorials
Find all posts by this user
03-30-2017, 11:06 AM
Post: #3
RE: DOESNT WORK BBOT
but tibia can open without battleeye l/;
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
03-31-2017, 06:59 PM
Post: #4
RE: DOESNT WORK BBOT
but other bots works on battleeye, Is there any way to burn a bot?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
04-01-2017, 06:49 AM
Post: #5
RE: DOESNT WORK BBOT
WE WANT BBOT BACK~!!!!!! repo
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
04-01-2017, 10:11 AM
Post: #6
RE: DOESNT WORK BBOT
In tibia still available bot... how?
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
04-01-2017, 03:36 PM
Post: #7
RE: DOESNT WORK BBOT
yea magebot and windobt working
Give Reputation to this user
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)