Srypt można wystartować na północnym wyjściu z thais lub już na miejscu przy schodach na -1. Bot sam biega i zabija sobie cyclopy zwykłe drone i smith, ja biegam 50 lv i wychodze około 4K/h kasy a z expem jest różnie, jeszcze nigdy nie udało mi sie tu pustego spawna zastać a z kimć to nawet 50K/h wyciągne. Jeżelli masz mniej niz 70 cap bot wraca do miasta sprzedaje halabardy idzie wpłacić pieniądze do banku następnie idzie do skrzynki i odkłada itemy, następnie wybiera 4500 gp i idzie kupić 180 hp, wraca do banku wpłaca resztę pieniędzy i biegnie na expowisko
Witam wszystkich.
Chciałbym oddać wam do użytku skrypt 100% AFK na Humany w Yalahar.
NIE JEST ZROBIONY W 100% PRZEZ MOJĄ OSOBĘ.
Znalazłem czyjś skrypt na forum i spędziłem 1,5h gapiąc się w monitor i szukając błędów w skrypcie ponieważ autor nie miał ochoty naprawić go sam.
Dodałem do niego:
-utura macro
-anti trap macro
Bot kupuje 120 MP (pamiętajcie o o grzybkach) i biega, wraca gdy zostaje mu 25 MP, albo ma mniej niż 100CAP.
Exp fajny a zarobki średnio 7k/h po odliczeniu kasy na MP i sprzedaniu Mutated Flesh.
PROSZĘ O DOCENIENIE MOJEGO WKŁADU W DZIAŁANIE TEGO SKRYPTU.
I will share with you one of my scripts I think it very useful.
He and a script 100% AFK training.
Just go on-site training monk and ready, I recommend leaving the main bp 300 mana potion, 50 strong health potion and 15 great health potion and a second bp meals to use vc (think best egg or fish).
It has healing and mana configured in% that means you do not need to worry about it because it is versatile for any level!
Macro system to mount + moves (if the case for a noob kill their monks and more bixo not have to train it automatically logs the char!) + TURE large (- 85% he uses magic)
Protector for message, disconnected, no food, player on screen, low mana and low health potion pont.
Witam prezentuję kolejny swój skrypt wykonany na zbieranie kamieni i kasy tak zeby cos na 20 lvl posiadać już Otóż bot chodzi po goblinach wchodzi na huntera ale omija cyclopy roty itp idealny dla każdej profesji. Dla postaci magicznych radzę zmienić kupowanie potów. Wchodzi na huntera ponieważ często fajny loot z niego a zużycie 1-2 potów w przypadku wylootowania slingshota to jest nic
Exp: 6k/h
Money: 1k + 50~ small stones / h
Refill bank deposit