Profession: Mag
Lvl : 33+
Exp: ~~15-25/h
Relifer: 130 mana potions, 20 health potions. Przy 30 manasach idzie do depo.
Drop: Wszystko co wartościowe.
Profit może byc ciekawy jeśli będzie troche farta.
Można wziąc taska na Carniphile jak i tarantule. Dodałem jedno expowisko z tarantulami przez co wychodzi 50 carniphili i tarantul na godz.
Skrypt tylko na robiony na taska testowałem go okolo 9 godzin (co 3 h przerwa)
Trzeba ręcznie zabić bossy :/
Proszę komentować oraz rep + jeśli skrypt chodzi odpowiednio.
~~~~~~~~~~POLISH VERSION~~~~~~~~ .
Siema , dzisiaj chciałbym się z wami podzielić skryptem mojego autorstwa 100 % afk na cyklopy , minstrock .
Można się tutaj wybierać już na 50 lvlu z knight setem .
--------------------------------------------------------------- EXP/H 55+ bez premium staminy . KASA/H 3k+ CO ZBIERA ?
Battle axe , Battle Hammer , Club ring , Cyclops toe , Cyclops Trophy , Dark helmet , double axe , halberd , heavy machete , spiked squelcher , strong health potion , wolf tooth chain . FULL CHCECK : CAP<150 LUB mana potów <50 CO ZABIJA ?
Cyclops , Cyclops Drone , Cyclops Smith ( exori hur/ico ) CO KUPUJE :
150 manasów i 5 strong health potów
GDZIE WYSTARTOWAĆ ? YALAHAR DEPO
NAPRACOWAŁEM SIĘ : >
Daj Reputka : ))
~~~~~~~~~~~~~~ENGLISH VERSION~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi everyone , today i want to share with you my 2nd script . It's a script for knight's for lvl 50 + at mistrock ( island near yalahar )
Recommend eq ; Knight set , weapon for lvl 40-50 + . EXP/H 55+ without premium stamina . CASH/H 3k+ LOOT ?
Battle axe , Battle Hammer , Club ring , Cyclops toe , Cyclops Trophy , Dark helmet , double axe , halberd , heavy machete , spiked squelcher , strong health potion , wolf tooth chain . FULL CHCECK : CAP<150 LUB mana potions <50 KILLER ?
Cyclops , Cyclops Drone , Cyclops Smith ( exori hur/ico ) REFILER :
150 manasów i 5 strong health potów
Where START ? YALAHAR DEPO
~~~~~~ESPAŃOL VERSION~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hola, hoy me gustaría compartir con ustedes el guión en Cyclops en Mistrock
Experiencia por hora 55K +
Dinero por hora 3K +
nivel 50 + LOOT ?
Battle axe , Battle Hammer , Club ring , Cyclops toe , Cyclops Trophy , Dark helmet , double axe , halberd , heavy machete , spiked squelcher , strong health potion , wolf tooth chain . FULL CHCECK : CAP<150 LUB mana potions <50 Lo que mata? ?
Cyclops , Cyclops Drone , Cyclops Smith ( exori hur/ico ) REFILER :
150 mana potion i 5 strong health potion
Por dónde empezar ? YALAHAR DEPO
Pobrałeś i ci się podoba ? Kliknij
If you download and enjoy please \/
dar reputación : ) \/ CLICK -----------------------------CLICK--------------------------->>>