Threads: 3
Witam mam pytanie czy bbot jest wykrywalny?
nie używam żadnych dodatkowych rzeczy tylko heal cavebot lot i killer.
proszę o odpowiedz.
z góry dzięki.
Threads: 8
Chlopie bot jest wykrywalny , co z tego ze tylko to korzystasz? zauwaz jak zbiera loota , tibia powinna pokazywac przy zbieraniu loota krzyzyk , u ibota to dziala tu nie :/ o refillerze nie wspomne i depositerze.
Threads: 8
She
Tylko chce tych poinformowac ktorzy chca uniknac bana na 100+ charach. Kolega boci max 4 godz. bo przychodzi z pracy o 20 boci do 24:00 i idzie spac. Wybocil przez ten czas jakis tam 150 lvl , a tu bach loguje sie delejt. Życze wiec abyś lepiej sie obudzil i pomyslal o graniu w tibie recznie lub zakup sobie ibota.
Shadercaster
jaki neobot wraca na rynek ? ;> w czego mi wiadomo to twory neobota zrobili ibota.
Threads: 6
Po 1. nie zycze sobie zebys mowil do mnie w formie meskiej... jestem kobieta, nie widac mojego nicku?
Na moim mainie gram recznie, boce tylko na cashmakerach +nie wydaje ani zlotowki na tego bota : ) jak ktos nie protrafi uzywac, ie ma swoich wpt, boci codziennie w tym samym miejscu lub gdzie jest duzo ludu - jest wieksze prawdopodobienstwo, ze dostanie bana.
Threads: 6
Ni,e po prostu jak jestes w domu to jestes w stanie zareagowac na pisanie innych/atatkowanie.