Threads: 65
POSTAC SAMA ZABILA SIE Z 10 RAZY PRZEZ TO .... CO ZA LIPNY SKRYPT CALE EQ POSZLO Z 90 LVL NA 75 SPADL KNIGHT PRZEZ SUPER 100% AFK BOTA
Threads: 40
Czemu lipny skrypt ? Bociłem tam trochę i jakoś nie padł ani razu.
Threads: 65
12-19-2012, 03:19 PM
(This post was last modified: 12-19-2012, 03:26 PM by Fisx.)
nie wiem czemu ,ale postać sama się zalogowywałą i dalej leciała expić jak padł ! sorki ,ale wg mnie to po prostu lipa z 90 na 75 lvl to kilka tygodni bocenia ... może spróbuj go troche przemienić żeby sie sam nie logował a jak już ma sie logować to niech leci te plecaki , poty itp kupić bo u mnie spadło całe eq i straciłem całkowicie chęć do gry ;/ musiałem iść poodśnieżać plac przychodze za 2h i bot ma 15 lvl mnie i tylko zao legs i siedzi na full respie
tzn nie wiem jak to jest możliwe ,że padł mi pierwszy raz ;/ bociłem tam już tydzień i zarobiłem ok 200k a tu nagle taki psikus
Threads: 40
Jest ustawiony recconect, to jest po ty by jak stawiasz np. na 12h to zeby sie nie kicknal po 20min i komp siedzial bezczynnie, tylko zeby sie zalogowal znowu. Dziala to tez po dedzie.
Threads: 15
heh szukałem własnie tam skrypta na full afk ale jakoś przygoda Fisx mnie zniechęciła ;P ale skrypt zobacze popilnuje sb i zobacze czy dobry i reput poleci jak bd ok wszystko
Threads: 48
JEŻELI NIE MACIE CZAsu testować SKRYPTU TO JAK BOCICIE NP OBOK THAIS , TO IDZIECIE DO VENORE I TAM SIE ZAREJSTRUJCIE JAKOS MIESZKANIEC VENO .
PO DEADZIE BOT STOI W TEMPLE W VENO A NIE CHODZI I DEDA ; PP .
DOBRY POMYSŁ SAM TAK ROBIE ; P .