Threads: 2
Witam serdecznie !
Natrafilem na kolejny problem w moim bocie a mianowicie nie uzywa mana potionów ... Wczoraj padłem i od tamtej pory nie potuje się. Zmienialem ustawienia z procentowych na ilościowe i NIC ! Jaka wartość bym nie podał to i tak nie używa manasa i tak. Sciagnalem nawet wersje BETA i dalej to samo ... nie mam pojecia co teraz zrobic ;/ POMOCY !!!!
Threads: 20
Usun moze bota zresetuj kompa i sciagnij od nowa bbota?? Mi all dziala wiec nie wiem co masz zjebane ;/
Threads: 2
Kajtek a powiedz mi jak ustawiasz od ilu do ilu ma sie manasować w procentach to pierwsza wartość jest większa od drugiej ? np od 50% do 1%. Ja ustawialem : froma mana 1 % to mana 30% i działało. a teraz musze na odwrót ustawic np from 50 % to 1 %. A Wy jak macie u siebie ?
Threads: 20
jakbys ustawil na 100 ms np od 1 do 80 % wcale by nie stal w miejscu xd
Threads: 35
Pierwsza rubryka: od mniej lub rowno ilu (%) mp.
Druga rubryka: do więcej lub rowno ilu (%) mp.
Jesli ustawiasz 1% w pierwszej rubryce, to bot bedzie uzywal mana potiona tylko i wylacznie jesli mana bedzie rowna lub nizsza niz 1% czyli w przypadku 100 sorca/druida wartosc ta bedzie wynosila: 28 lub mniej mp.
mp = mana points = punkty many
Nie ma takiej mozliwosci, ze to bot zle dziala pod wzgledem uzywania manasow tylko u ciebie. To ty zle cos ustawiasz.