Knight & Druid - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Community (https://forums.bmega.net/forum-5.html) +--- Forum: Screenshots & Movies (https://forums.bmega.net/forum-12.html) +--- Thread: Knight & Druid (/thread-8826.html) |
RE: Knight & Druid - anyone - 04-21-2013 O ten 2 mi chodzi. Te wagoniki są za blisko bankiera. Coś jeszcze pokombinuje. Zapomniałem o bocie xd usunąłem bo i tak niepotrzebne zdj już. RE: Knight & Druid - Kajtek - 04-21-2013 mowie Ci zrob waypointa tam gdzie sie teleportuje i miedzy wagonem,a bankierem,albo przed fixedpointem. RE: Knight & Druid - anyone - 04-21-2013 Ok, jak będzie robił znowu refila to się pobawie. Dzięki za pomoc. Dałem rep ;] 89 i loot z całego dnia Kajtek, juz działa mi wszystko. Dzięki. RE: Knight & Druid - anyone - 04-22-2013 Dzisiaj 3 lvl wpadły, mam ss tylko z najnowszego: + bonus, wstawiam mojego scrypta 90% afk (NPC od manasów ma dalekie pole wędrowania, scrypt otwiera i zamyka drzwi do jego pokoiku, tak więc nie powinien uciec, ale jak ktoś inny pójdzie kupić manasy i nie zamknie tam, to może uciec i bot nie kupi manasów), korzystając z scrypta pamiętajcie o wykupieniu ticket na podróżowanie wagonikami, możecie dać reputa, nie obrażę się Robson AFK.bbot (Size: 9.46 KB / Downloads: 58) RE: Knight & Druid - Kajtek - 04-22-2013 to dobrze,ze dziala :] moze kiedys tam zawitam. dodales tam wszystkie respy ?? RE: Knight & Druid - kamilselena - 04-23-2013 Nie idzie na górę, bo tam na wejściu są 3 bonebeast, więc stwierdziłem że na mój 90 lvl tylko ta m będzie wastowal, a expa nie polepszy, na 0 nie wchodzi do takiej wnęki bo tam zawsze później miał 3 bog raidery + coś na klacie, na -1 nie idzie w górę bo tam są 3 earth elementale, które najtem powoli się bije. RE: Knight & Druid - Kajtek - 04-23-2013 no wlasnie jak tam bylem kiedys to draznil mnie fakt 3 bog raiderow i chyba earth, albo bonebest z nimi. RE: Knight & Druid - anyone - 04-23-2013 Jutro aktywuje pacc. Gdzie najlepiej pobocić tym najtem? Najlepiej napiszcie pare miejsc, bo niektóre mogą być zajęte. RE: Knight & Druid - Kajtek - 04-24-2013 caimany najlepsze, nighstalkery w lb też dobre, zombie yalahar, corymy w venore najlepsze no ale pacca szkoda xD hmmm stampory zao. Ale duzo lepszego expa nie bedziesz posiadac. RE: Knight & Druid - szeldo123 - 04-24-2013 polecam nightstalkery, bonebeasty, giant spidery, wyvern w liberty bay RE: Knight & Druid - anyone - 04-25-2013 Dzisiejszy loot z Crystali RE: Knight & Druid - Apausfo - 04-25-2013 Od którego to Robson można bić? i co on tam kupuje? dokupuje x potków żeby bylo y na wyjście czy zawsze kupi np 200? PS. Skrypt 90% AFK ze względu na NPC w Manashop rozumiem? RE: Knight & Druid - anyone - 04-26-2013 Ja biłem od 85, kupuje 400 mana potow, 40 ghp, nie kupuje zawsze 400 tylko uzupelnia do 400, i te 90% tylko ze wzgledu na NPC w mana shopie, poniewaz on moze nawet dojsc do pokoju 10 sqm od normalnego polozenia. RE: Knight & Druid - Apausfo - 04-26-2013 Świetnie, REP+, btw. może wystarczy go obłożyć parcelami i będzie stał gdzie ma stać ) PS. Jakie skille i EQ required od tego 85 tam? : )) RE: Knight & Druid - anyone - 04-26-2013 Dawalem parcele, ale wrocil i juz zniknely, wiec czyszcza tamte miejsce na mapie czesto. Ja mialem skille 80/77, eq: zao helmet, yalahari armor, zao legi, boh, mms, royal axe RE: Knight & Druid - anyone - 05-03-2013 Lekką przerwę w wrzucaniu ss miałem (maturka się zbliża, więc troszkę wypada się pouczyć) od teraz mam nadzieje że będę regularnie już wrzucał. 101: policzyłem i wyszło mi 14,7k profitu w pierwszą godzinę, może ktoś napisać ile macie na caimanach i LB Nightstalkery? Wydaje mi się że tu jest bardzo dobra kasa, za to exp słaby, ale też zawsze wolne. RE: Knight & Druid - yeti1500 - 05-03-2013 Jak jestem sam na caimanach to 30-40k/h z itemami. RE: Knight & Druid - anyone - 05-05-2013 Lvlik Druida: RE: Knight & Druid - mietek2322 - 05-05-2013 temacik ma malo troche zycia ,, gz RE: Knight & Druid - Apausfo - 05-06-2013 Recznie drutkiem? gz, gz. |