BBot - The best bot of the world
ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Printable Version

+- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net)
+-- Forum: Scripts & Macros (https://forums.bmega.net/forum-4.html)
+--- Forum: Free Scripts (https://forums.bmega.net/forum-10.html)
+--- Thread: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. (/thread-8174.html)

Pages: 1 2 3 4

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - padaka102 - 05-02-2013

potrzebuje skrypt dla 48ed moze byc sredni exp

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Gramytibia - 05-02-2013

może przestancie tu wstawiac propozycje bo temat upadl bo tworcy chyba sie na zarty zebralo zeby otworzyc taki temat a temat podtrzymuja tylko czytelnicy

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - keni0o - 05-03-2013

Zrobiłbyś coś dla knighta 25 lvl skill 68\68 [PACC]. Nie mam pojęcia gdzie, wiem jedno - musi szybko expić. Smile

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Dixonek - 05-03-2013

Zrobiłbyś skrypt 100%AFK na 47 palka na mountsternum żeby brał sobie royal speary z dp i kupowal 50 mana potkow i wracal jak bedzie mniej niż 15 i jak będzie mial mniej niż 60 capa? Ewentualnie może być na dół od thais

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - sewcio189 - 05-04-2013

Jak można to skrypt na 50 pall bez waste Smile pacc

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Majaki - 05-06-2013

Jeśli można to prosił bym na 25 RP gdziekolwiek skrypt byle działał, zanoszenie gp do miasta, kupywanie RS i w miare dobry exp Smile

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Apausfo - 05-06-2013

Po co pisać tu prośbe o skrypt skoro koleś od napisania tematu nie wrzucił tu ani 1 skrypta, panowie, wstydu szczędzić, toć to żart jakiś.

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - rev6 - 05-06-2013

chiałbym skrypta na dwarfy guardy w kopalniach kazardoon lub na depilngi scouty dla palka Big Grin jeśli mozna:>

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - more33 - 05-07-2013

Siema Chetnie przygarne Skrypta 281 Ed BANUTA to jest wyzwanie zeby zrobic; p

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - glesith1997 - 05-07-2013

Poprosil bym skrypta na full refil deposit i wplacanie golda na Corymy w Kazoo na ta mala czesc jezeli nie ogarniesz o co mi chodzi napisz na gg 36743444

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - mietek2322 - 05-08-2013

jprdl przyglupy , tego typa nei ma od tygodnia a wy spamicie , zrobcie sami sobie skrypt debile -.- albo sobie poszukajcie na forum ,,,

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - fredkamaster - 05-09-2013

Ja proszę o skrypt Dla maga okolo 35 lvl na edron na earth elementale zeby bil z exori flama,uciekal,refiler,depositer !

Dzięki

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Yamato - 05-13-2013

Chciałym skrypt na 33 druida na tomby w monsteroom Wink żeby kupował sam potki expił na potkach robił deposit bank i zeby na ok 10 potków wracał do depo uzupełnić i expił dalej Wink a i moglby automatycznie też trzymać dystans Big Grin jeśli dasz rade to oczywiscie reputek leci i wgl ;D

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - rolo1616 - 05-14-2013

Prosiłbym o skrypt na task na carpinhilias na ph, 33 lvl MS, da się coś z tym zrobić ??

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - mietek2322 - 05-14-2013

wy jestescie przyjebani czy jaki chuj? nie kminicie ze uzytkownika tego tematu nie bylo od dawna

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Pealiz - 05-14-2013

130 ms dle darashia full afk tak zeby kupywal po 200 smp nie wiecej i softy nakladal oraz zdejmowal jak straca tylko zeby wpt nie prowadzily mnie tam gdzie 4 dle moglbys dla mnie zrobic? Prosze odpisz na privie*

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Pealiz - 05-16-2013

Witam, mógłbyś zrobić wpt dla 130 palka na corymy venore full afk oraz na gsy poh full afk tez na tego palka? Oczywiście za skrypty daję REP. Z góry dziękuję Wink

RE: ROBIĘ SCRYPTY ZA FREE dla zainteresowanych. - Gramytibia - 05-16-2013

jezu nie umiecie czytać? temat upadl po co piszecie pewnie autorowi nie chcę się robić skryptów