![]() |
Kilka Propozycji. - Printable Version +- BBot - The best bot of the world (https://forums.bmega.net) +-- Forum: Support (https://forums.bmega.net/forum-6.html) +--- Forum: Support & Help (https://forums.bmega.net/forum-8.html) +--- Thread: Kilka Propozycji. (/thread-9933.html) |
Kilka Propozycji. - czorsen - 05-31-2013 Witam nie znalazłem niestety odpowiedniego dzialu gdzie moglbym napisac kilka propozycji do bbota lub odnosnie forum wiec pisze tutaj: Albowiem, jestem tu juz pare miesiecy i niestety zaczyna bolec mnie brak rozwoju forum pod uzytkownikow, mianowicie na forum zaczyna panowac wszechobecny bałagan.Mam kilka propozycji zwiazanych z forum ktore mogłyby ułatwic zycie zwyklym ludziom jak i przyciagnac ich do uzywania bbota, a wiec do sedna: -dodanie kilku moderatorow odpowiedzialnych za poszczegolne dzialy,zauwazylem ostatnio przyrost moderatorow ale sa oni globalni wiec moga byc wszedzie i nigdzie. -dodanie regulaminu forum, zasady odswiezania tematow, liczba warnow do bana jak i powody do warnowania kiedy i za co. -moim zdaniem brakuje kilku działow gdzie ludzie mogliby sobie swobodnie porozmawiac,zapoznac sie nie rozmawiac tylko o tibii, ale na rozne tematy nie zwiazane z nia, bo niby jest offtopic ale panuja tam raczej reklamowe boty i ludzie nawet tam nie zagladaja,Takie działy mogly by przyciagnac potecjalnych uzytkownikow -Brakuje porzadku w poszczegolnych dzialach,przed wczoraj spotkalem sie gdzie uzytkownik forum sprzedawal licencje bbota na 50 dni bodajze w dziale skryptow, temat jest do dzisiaj. Brakuje regulaminów poszczegolnych podforum, jak pisac temat jak oznaczac itd. Gdy wejdzie "Kowalski" i ma grzebac 30 minut za skryptem a jemu potrzebny jest na juz, to zdenerwuje sie i pojdzie szukac gdzie indziej, albo zacznie zakladac tematy jeden po drugim by mu ktos wkoncu go dal.A jak wiemy forum rowniez przyciaga ludzi. Zdaje sobie rowniez sprawe z tego ze nic nie dzieje sie odrazu, ale jesli zaczac by pracowac malymi kroczkami, to za miesiac przynioslo by niebywale efekty. Pozdrawiam Czorsen RE: Kilka Propozycji. - Apausfo - 05-31-2013 Offtopic jest, nic nie zrobisz, że nikt tam nie zagląda, reszte propozycji przedstaw Mega na mailu a nie nam, bo co my możemy :] RE: Kilka Propozycji. - czorsen - 05-31-2013 Nikt tam nie zaglada z tego wzgledu ze ostatnio jak tam wszedlem to nie bylo nic oprocz spamu reklam botow ![]() RE: Kilka Propozycji. - gogol13 - 06-02-2013 (05-31-2013, 08:46 AM)czorsen Wrote: Witam nie znalazłem niestety odpowiedniego dzialu gdzie moglbym napisac kilka propozycji do bbota lub odnosnie forum wiec pisze tutaj: moderatorzy są... ale tylko są bo nie mają żadnych możliwości .. nie mogę warnować, przenosić, przyklejać, ani nic robić oprócz tego że ładnie wyglądam i coś tam mogę zaprezentować... Mega już ma niby w planach, z tego co widziałem na forum moderatorów. Żeby moderatorzy mieli jakąś funkcję ... ale nie tylko ładnie wyglądali xD co do pomysłów to tylko Mega może coś zrobić a moderatorzy są zwykłymi użytkownikami... Jedynie jest parę adminów którzy i tak nie zamykają starych tematów ![]() RE: Kilka Propozycji. - czorsen - 06-03-2013 no właśnie o to chodzi,postaram sie napisac emaila do mega dzisiaj wieczorkiem ![]() RE: Kilka Propozycji. - gogol13 - 06-03-2013 ja już do niego z tym pisałem .. za to dodał automatyczne zamykanie tematów po nie odpowiadaniu przez 30 dni... |