06-19-2012, 10:54 AM
WADY :
-Mało skryptów działających w 100% (magowie)
-Jego skrypty nie są pisane w podobny sposób jak skrypty do ibota, neobota
-Możliwośc wpisania tylko dwóch czarów leczących np. Exura i Exura Gran, Vity już nie smieścisz bo nie ma miejsca
-Kiedy bot zabije potwora i nie zbierze loota tylko podejdzie do nastepnego moba ktory przejdzie za ekran to nie wróci do tamtego deda
-Mała ilośc użytkowników w porównaniu do Ibota
ZALETY :
-Szybko podnosci loot
-Szybko Leczy
-Nie zamula klienta
-Ponoć były jakieś bany, ja już przetrwałem dwa mass i jakoś żyje
-Ciekawe funkcje np. w zakładce protector czy tam basic functions wiec nie trzeba męczyć sie z pisanie na to skryptu
-DOSYC TANI W POROWNANIU DO OBECNYCH BOTÓW
Ogólna ocena:
Jest dobry ale trzeba go ogarniać, jeżeli używałeś wcześniej Neo to polecam ci wydać 35zł i miec Ibota na miesiąc i zaawansowane skrypty, przecież jak wiadomo sam BlakW wziął się za pisanie wpt do niego.
Ocena BBota : 7/10
-Mało skryptów działających w 100% (magowie)
-Jego skrypty nie są pisane w podobny sposób jak skrypty do ibota, neobota
-Możliwośc wpisania tylko dwóch czarów leczących np. Exura i Exura Gran, Vity już nie smieścisz bo nie ma miejsca
-Kiedy bot zabije potwora i nie zbierze loota tylko podejdzie do nastepnego moba ktory przejdzie za ekran to nie wróci do tamtego deda
-Mała ilośc użytkowników w porównaniu do Ibota
ZALETY :
-Szybko podnosci loot
-Szybko Leczy
-Nie zamula klienta
-Ponoć były jakieś bany, ja już przetrwałem dwa mass i jakoś żyje
-Ciekawe funkcje np. w zakładce protector czy tam basic functions wiec nie trzeba męczyć sie z pisanie na to skryptu
-DOSYC TANI W POROWNANIU DO OBECNYCH BOTÓW
Ogólna ocena:
Jest dobry ale trzeba go ogarniać, jeżeli używałeś wcześniej Neo to polecam ci wydać 35zł i miec Ibota na miesiąc i zaawansowane skrypty, przecież jak wiadomo sam BlakW wziął się za pisanie wpt do niego.
Ocena BBota : 7/10