10-20-2012, 10:25 AM
Witam, chciałbym poruszyć pewną sprawę, która mnie irytuje od dłuższego czasu( od wprowadzenia tibi 9.7). Mianowicie chodzi o Auto follow. Nie wiem czy ten problem występuję tylko u mnie czy także u innych. Chodzi o to że gdy mam włączonego bota do walki np. na open battle i gdy zaznaczę target to automatycznie biegnie mi do celu. Jak za pewne wiecie to nie jest dobra sprawa, nawet gdy odejdę kratke gdy biegnie to po chwili biegnie na nowo. Pragne dodać że cavebot, targetting itp. wszystko jest wyłączone, bbot ma to wbudowane że biegnie do targetu. Jest to strasznie uciążliwe nawet gdy używam bota tylko do healania podczas expienia, gdy expie np. na grim reaperach z mas sanów czy na jakis monsterach z avalanche i uciekam przed nim. Uniemożliwia mi to bicie go np. z wanda bo odrazu by do niego biegł. Prosze o odpowiedź czy taki problem występuje tylko u mnie czy także u innych. (mam ODZNACZONY auto follow w tibi). Gdyby tak owy problem występował także u innych proszę o zmiane tego, gdyż bbot staje sie dla mnie w tym momencie praktycznie nie użyteczny...