(12-20-2012, 01:35 AM)romecik Wrote: misiu_1988-18 ja mam podobnie wlasnie i to jest ban na 7 dni za bota.. dziwne? bo myslalem ze delate za bota wystarczy tylko to akceptowac/czy aktywowac na stronce tibi i po 7 dniach ban zniknie "Rule Violation Record" to chyba w tym dziale to aktywujesz na stronce
Dziecko moje drogie, nie ma zadnych 7-mio dniowych banow za botowanie.
Nie wierzysz? - przekonasz sie za niecale 7 pelnych dob lub przeczytaj regulamin Tibii.
Jest napisane, ze konto jest zbanowane na 7 dni, czyli, ze do gry nie mozesz wejsc ale na strone mozesz sie zalogowac, a po tych 7 dniach zostanie calkowicie usuniete.
(12-19-2012, 11:54 PM)misiu_1988-18 Wrote:(12-19-2012, 11:39 PM)nizlov Wrote:(12-19-2012, 11:22 PM)misiu_1988-18 Wrote: ja miałem taki sam komunikat a powód był taki jak podałęm w pierwszym poście i nie korzystałem z tych funkcji jedynie czasami z xray (widzimi piętra wyżej i niżej)
W twoim przypadku uzycie funkcji [!] Level Spy bylo najprawdopodobniejsza przyczyna bana. Xray to zupelnie co innego.
nigdy tego nie używałem i nawet nie wiem do czego to
Sam napisales, ze patrzyles na pietra nizej/wyzej (to jest wlasnie "[!] Level Spy" (szpieg poziomowy). Xray, to jest taka funkcja dzieki ktorej mozna zobaczyc hp i nazwe stworka/npc/innego gracza zanim pojawi sie on na screenie, tak jakby widzisz 2 kratki dalej, ale tylko hp bar z name'em.