02-19-2013, 07:48 PM
(02-18-2013, 03:15 PM)szeldo123 Wrote: on ma kasy jak lodu. a zaczynał jak każdy, prosił o skrypty nawet na mintwallin, o głupie proste rzeczy pytał, a teraz sam robi i się wymądrza, nikogo nie szanuje, jak to pieniadz zmienia ludzi..
Nie rozumiem do końca tego "a teraz sam robi i się wymądrza, nikogo nie szanuje"
Po 1 to nie potrzebuje nikogo kto by mnie szanował , respect czuje w ludziach których znam w realu a nie na forum Bbota ; )
Po 2 nie wymądrzam się , temat jest po to by pokazać czego się dokonuje , boce od ponad 6 mies , mam kilkanaście postaci . Bocenie nie jest obowiązkiem , jest to dla mnie przyjemność tylko i wyłącznie , czerpie przyjemność z robienia questów , chwalenia się itemami oraz sprawdzania konta "balance" : ) .
Co do tego "on ma kasy jak lodu. a zaczynał jak każdy, prosił o skrypty nawet na mintwallin" to prawda , gdy zaczynałem to nie wiedziałem jak ustawiać dobrze bota , padałem po kilkanaście razy , ale się odkułem . Mam 15 lat , doświadczenia za wiele w tym nie mam , może więcej niż akurat TY , lecz napewno na forum są wyjadacze tacy jak devas,kajtek,dexter,warr czy megonobody . Szczególnie pomagał mi warr .
To tyle , następne ssy jak uzbieram 100 Spider Silków ; ) . Pa ; 33
IF I HELPED YOU REPUT +1 ME PLEASE ! / POMOGŁEM ? NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ REPUTA + 1
SCRIPT'S BY ALLMIGHTY
SCRIPT'S BY ALLMIGHTY