03-30-2013, 12:07 PM
(This post was last modified: 03-30-2013, 12:09 PM by maniek9204.)
Ogólnie powiem wam chłopaki że lipton z tym troche. Też chciałem puścić dziś bocika no ale error patrzę a tu serwer zablokowany ;D
post Administratora BBot z tematu : Servers down / under maintence
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nadal pracuje z centrum danych, staramy się rozwiązać problem. Może potrwać jeszcze kilka minut, mam nadzieję.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dajmy chłopakom troche czasu też się stresują ;D
Jak jesteś taki mądry to sam weś sie za tłumaczenie i powiedz co jest nie tak. A nie umiesz tylko krytykować ja ten temat zrobiłem żeby opisać problem żeby każdy wiedział co jest grane.
post Administratora BBot z tematu : Servers down / under maintence
Nadal pracuje z centrum danych, staramy się rozwiązać problem. Może potrwać jeszcze kilka minut, mam nadzieję.
Dajmy chłopakom troche czasu też się stresują ;D
(03-30-2013, 12:06 PM)Asimov Wrote: omg.. nie używaj tłumacza. Jeśli nie potrafisz sam tłumaczyć to nie rób tego bo rzygać się chce. Ja miałem włączonego bota to działał. A teraz kicha. Miało to być zrobione niby w 4 h czy coś a mija juz sporo czasu i dalej coś jest nie tak ;/
"Please wait, the server is not fully online yet." proszę czekać,server nie jest w pełni online jeszcze. coś takiego xd
Jak jesteś taki mądry to sam weś sie za tłumaczenie i powiedz co jest nie tak. A nie umiesz tylko krytykować ja ten temat zrobiłem żeby opisać problem żeby każdy wiedział co jest grane.