Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomóżcie ^^
Gogolu13, myślę, że takie groźby nie są potrzebne, ponieważ nic nie wnoszą. Tongue Jestem raczej umysłem humanistycznym u rażą mnie takie błedy, nie wyzywam go, więc również powinieneś uszanować moje zdanie. Just we shouldn't be a children. Tongue
W każdym razie, myślę, że takowe spiny nie są potrzebne, a rzecz jasna, że jak nie uzsykam od nikogo pomocy, to sobie sam poradze, rozpracowałem elfa, TA i ibota, to rozpracuje i bbota. Smile

TOPIC: No to ja na twoim miejscu wziąłbym się za najcika(tego pierwszego)- nie z allegro.
Po kupnie Pacca, warto kupić niektóre spelle i promocje, więc po to było info o środkach. Ponadto warto zrobić najtańczego mounta- donkey, na moim servie PVP, bag of apple slices kosztuje ~5k.
Teraz mały schemat apropos expa:
30-50 - warto skupić się tutaj na lvlu i nie liczyć na jakiś wielki profit
-Ja proponuje powierzchnie foreign quarter i w zależności jak się będziesz wyrabiał doatkowo do wpt dodac Orc Land i +1, +2
-Foreign quarter- obóz elfów, dość wolny exp, ale duży profit
-Cyclopy na yalahar- możesz być na 0 lub z lekkim waste, ale szybk lvl wbijesz
-Żółwie na yalhar, bądź też koło liberty bay
-Port hope- banuta powierzchnia + niektóre wieże

50-80 - tutaj masz dużo więcej możliwości, możesz pozostać przy tym co napisałem wyżej bądź, wybrać się na:
- banuta- -1 i wszystkie wieże
- muatated humany- extra kasa
- cały teren z dworców na Port Hope- można naprawdę nieźle zarobić, exp też niczego sobie
- Dwarf na cormayi, żeby był zajebisty profit muszą być lootbagi, ale tam raczej jest spoko, bo rzadko kto wbija.
- Orc fort na FACC
- Water Elementale na Yalahar
- Piraty na nargor- osobiście ja tam siedziałem od około 55 do 75, dobry hajs + dużo itemów addonowych(sporo warte), warto też wspomnieć o quescie, na nargor.
Na początku robisz cały nargor quest, masz dostęp wszędzie na nargor, następnie idziesz do Ryana Strikera, czy jakos tak, po Task, po zabiciu 5k piratów dostajesz dostęp do roomu z bossem, możesz wejśc do roomu z bossem 3 razy, potem za taska dostajesz tylko kase i exp. Na moim servie te itemki stoją po 100k each, więc mialem 300k za same 3 taski.

80+ -tutaj zaczyna się naprawdę kozak zarobek,
-przetesotwalem wiele expów i powiem Ci, że zdecydowanie najlepiej wypadaja culty na Yala/LB.
Osobiście bociłem na Yalahar i z softami wyciągałem około 100k/noc, 100k kasy rzecz jasna, po sprzedaniu itemów.
- Zostają też róznego rodzaju dragony na yala/darashia/veno/edron
- Mutated raty, również opłacalne jeżeli chodzi o taski
- Mutated humany prszynoszą czysty zysk, praktycznie, nie używa się tam wgl potów, jeżeli ma się softy. Tongue

Po więcej info pisz priv. Smile
Pozdrawiam, mam nadzieje, że pomogłem.

Messages In This Thread
Pomóżcie ^^ - by tibia14man - 05-22-2013, 01:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)