06-03-2013, 11:11 PM
Jeżeli robisz skrypt sam, to na początku daj - ppm - add - fixed point, następnie: ppm-codes/labels-label i wpisujesz np exp. następnie robisz wpt po respie, tam gdzie ma expić. w tym samym miejscu (najlepiej) co dodałeś fp (fixed point) i label zrób fullcheck label (ppm-add-fullcheck label) wpisujesz np. cap<=100;268<=39;266<=20, Full (np.) depo, a else exp i dajesz ok. następnie znów dodajesz fp i label, lecz tym razem label nazywasz np. depo (nazwy labeli koniecznie muszą zgadzać się z nazwami zawartymi w fullcheck labelu) i robisz wpt prowadzące do refilla
gdy wrócisz na respa, znów dajesz fp, na współrzędnych labela o nazwie "exp" i klikasz ppm-codes/labels-golabel i wpisujesz "exp", bo tak się nazywa label, którego wpt prowadzą do expa.
P.S - niektóre skrypty nie działają, gdyż robione są przed przeróbkami silnika bbota ^^ - są stare.
P.S^2 - mogę pisać niezrozumiale, przepraszam. Jednakże jestem zmęczony po pracy^^.
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
Pozdrawiam
devas

P.S - niektóre skrypty nie działają, gdyż robione są przed przeróbkami silnika bbota ^^ - są stare.
P.S^2 - mogę pisać niezrozumiale, przepraszam. Jednakże jestem zmęczony po pracy^^.
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.
Pozdrawiam
devas