Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Makro
Witam.

1.Potrzebuje makro aby bot po zalogowaniu ustawiał follow za monsterami bo gdy sie wloguje ma odznaczone follow a zaznaczony poł atak (złoty shield)

2.Przy okazji mam pytanie czy ktos był by chetny dorobic mi do skryptów labele do uciekania do dp oczywiscie za odpowiednia opłata.

3. Ostatnie pytanko. Miewacie ostatnio mase debugów? bo nie wiem czy to przez bota czy tibie ;/
(06-16-2013, 05:27 AM)Technik Wrote: Witam.

1.Potrzebuje makro aby bot po zalogowaniu ustawiał follow za monsterami bo gdy sie wloguje ma odznaczone follow a zaznaczony poł atak (złoty shield)

2.Przy okazji mam pytanie czy ktos był by chetny dorobic mi do skryptów labele do uciekania do dp oczywiscie za odpowiednia opłata.

3. Ostatnie pytanko. Miewacie ostatnio mase debugów? bo nie wiem czy to przez bota czy tibie ;/

Dołączam się do pyt. 1 oraz 3 bo mam taki sam problem ;/
ja debugow nie mam Smile a co do labeli Smile to jaka to oplata ? Big Grin
1. Zaznacz to co cię interesuje, daj logout i zamknmij tibie. Potem jak wejdziesz będzie to co ostatnio zaznaczyłeś.
3. Nie.
Zawsze sie mozemy dogadac,Wink
3. Nie mam nic takiego, ale jak po debugu możesz wysłać tą informacje do CiPsoftu (kiedyś tak było, teraz nie wiem) to lepiej tego nie rób bo jeszcze Cię to jakoś 'zdradzi'.
Please give me reputation if I helped you.
Nigdy tego wlasnie nie robie tak samo pomyslalem xD

(06-16-2013, 08:05 AM)yeti1500 Wrote: 1. Zaznacz to co cię interesuje, daj logout i zamknmij tibie. Potem jak wejdziesz będzie to co ostatnio zaznaczyłeś.
3. Nie.

Ten sposób nie dziala.
ref Chodzi mi o labele do uciekania do DP przed PK

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)