12-30-2013, 01:11 PM
xLesiu thief if you want i can send screenshots of transaction money to him and i never got my account which i paid for.
Rep + If you like my post

xLesiu thief.
|
12-30-2013, 01:11 PM
xLesiu thief if you want i can send screenshots of transaction money to him and i never got my account which i paid for.
![]()
12-30-2013, 01:41 PM
ciezko mu bedzie cokolwiek zrobic :/ mnie nawet na allegro wyjebali i nic nie moglem zrobic ;/
12-30-2013, 01:46 PM
12-30-2013, 01:48 PM
Sebuuszek jak cos to moja offerta dalej aktualna, priv masz
![]()
wy wszyscy przez allegro?
ja mam podobna sytuacje, niby male pieniadze ale chodzi o sam fakt. ja czekam jeszcze jutro i sprawe zglaszam i allgero ja zalatwi, wiem bo mialem kiedys juz takiego agenta i za kazdym razem pieniadze wracaly do mnie. nie wystawiajcie mu komentarzy tylko piszcie do allegro
12-30-2013, 01:57 PM
Jakby co to jego nicki w Tibi:
-Creazy Rys -Malpkaa
12-30-2013, 02:11 PM
on nie kupowal przez allegro
![]()
12-30-2013, 02:18 PM
12-30-2013, 02:19 PM
nic z tym nie zrobia
![]()
12-30-2013, 02:23 PM
(12-30-2013, 02:19 PM)dastyy1 Wrote: nic z tym nie zrobia jesli ma potwierdzenie wplaty to oczywiscie ze zrobia, koles odda mu kase i tyle. nie bedzie mial kary bo mala szkodliwosc czynu ale kase odda gdyby bylo tak ze nic nie robia z takimi pajacami to 3/4 ludzi by kradlo, ale niestety jak sie zglosi i ma jak udowodnic to odzyska co stracil
12-30-2013, 03:22 PM
to dziwne bo mnie na allegro koles oszukal na 35zl i jakos policja ani allegro nie chcialo wgl sie ingerowac w sprawe :/
(12-30-2013, 03:22 PM)dastyy1 Wrote: to dziwne bo mnie na allegro koles oszukal na 35zl i jakos policja ani allegro nie chcialo wgl sie ingerowac w sprawe :/ a spor transakcyjny robiles? ja mialem takiego typa ktory tez tak kombinowal i zalozylem ten spor i allegro z niego sciagnelo i mi przelalo. jemu konto usuneli itd. trzeba troche regulamin poczytac i wszystko bedzie wiadomo ![]() a jak z allegro kupujesz i zrobisz ten spor i go wygrasz to dopiero na policje, bo dla nich to jest dowod w sprawie i go beda scigac zeby mu w papiery wrzucic proby oszustwa czy wymuszenia, nie wiem pod co to podchodzi. i typ ma przejebane jak bedzie szukal roboty gdzie zaswiadczenie o niekaralnosci trzeba
12-30-2013, 05:08 PM
hehehe. jestescie zwyklymi bananowcami, realne pieniadze ktore otrzymale, to od sebuszka paypal, ktory anulowal transakcje i paypal zwroci mu pieniadze nie obciazajac mnie zadnymi kontami, i allegro DEM'a ktory kupil transfer na ktorego wysylke mam 7 dni, stoi jak wol w zasadach allegro
![]()
12-30-2013, 05:34 PM
Ale ten Leszek jest żałosny, myślisz, że uda Ci się kogoś oszukać? Nie rozmawiasz z dziećmi, a to, że raz przeczytałeś zasady Allegro nie czyni Ciebie takim, kto je zna, bo przecież jeszcze trzeba czytać ze zrozumieniem, a że twoja edukacja skończyła się na podstawówce, to już nie wina użytkowników. Na tym forum to już będzie koniec twojej kadencji mam nadzieje
![]() Pozdrawiam, Leicer ![]()
Nie mam na imie Leszek;]
Po drugie, gdybys byl taki madry to wiedzial bys ze jaka kolwiek obraza drugiej osoby fizycznej tez jest karana. art. 212 KK § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Bez Pozdrowien, Lesiu ;] ---- A tak przy okazji, to jak ja skonczylem ta smieszna podstawowke to Ty moze szedles do 1 gimnazjum ktore wtedy nie istnialo ![]()
12-30-2013, 07:09 PM
Remember you must post in english only,, if you dont want to be banned.
You're just a thief @xLesiu.
I paid you money on paypal for 112 Paladin ... never got account, money was paid in. Still is have all the proofs. ![]() hahahah Haters gonna hate. but its true u're no one nd you will never get anywhere in your life hahaha Thief <3 :* @Edit : Remember Karma is a Bitch ![]()
![]()
12-31-2013, 06:10 PM
(12-31-2013, 11:44 AM)Sebuuszek Wrote: You're just a thief @xLesiu. You must place up a 'dispute' in paypal, they gonna investigate the case.
01-01-2014, 10:50 AM
happy new year
|
« Next Oldest | Next Newest »
|