07-29-2012, 12:23 PM
Jak ustawić killera aby np postać atakowała mi wyrme z exori con ? Milion poradników widziałem i żaden nie działa dzięki świetnym update bota ? Dam reputa jak bedzie działać.
exori con na wyrmie
|
07-29-2012, 12:23 PM
Jak ustawić killera aby np postać atakowała mi wyrme z exori con ? Milion poradników widziałem i żaden nie działa dzięki świetnym update bota ? Dam reputa jak bedzie działać.
07-30-2012, 06:17 AM
Nikt nie wie jak to zrobic ?!
1. W killerze, w opcji "attack" rozsuwasz rolkę.
2. Zaznaczasz "Menage attack sequence". 3. W "Attack sequence" wpisujesz nazwę swojego ustawienia np. "na wyrmy" 4. W "Required Mana" wpisz: 20 5. Na samym dole, w "spell" wpisz: Exori Con 6. Kliknij "add" po prawej od "spell" 7. Kliknij "save" po prawej od "Attack sequence" 8. Kliknij "Back", w lewym dolnym rogu. 9. W killerze, w opcjach "New Target", w polu creature wpisz: Wyrm (czy co tam chcesz bić z danego spella). 10. W opcji "attack" znów rozwijasz rolkę, lecz zaznaczasz nową umiejętność, którą stworzyłeś np. "na wyrmy". 11. Na samym dole klikasz "Add" 12. No i oczywiście zaznaczasz "Self-Defence attack" albo "Attack all", czy też obie opcje na raz. PS: Jeśli nie zadziała na pierwszym wyrmie, postaraj się go ubić sam. U mnie osobiście, gdy widzę mooba na ekranie, podczas ustawiania takiej opcji, postać nie atakuje ze spella. Po prostu po wykonaniu tych wszystkich opcji, znajdź następnego wyrma |
« Next Oldest | Next Newest »
|