Threads: 2
witaj, kilka dni temu napisałem ten sam temat... koledzy z forum powiedzieli mi, że muszę napisac w angielskiej strefie.. niestety nie umiem perfekcyjnie angielskiego więc niebardzo sie z nimi dogadam =/ musismy wspólnie jakoś ogarnąc sytuacje =/
Threads: 8
Witam. Panowie, chodzi o to, że potrzebujecie programu odblokowującego status IP w modemach. Jeżeli jest to internet "podsieci" typu..'NETIA' będzie potrzebne ściągniecie programu o nazwie "IPsChokwave" lecz pobranie go wymaga wysłania kodu sms jednorazowego za cene 8.99 netto. Program ten otrzymuje licencje na miesiąc. Wówczas przez miesiąc bedziecie mogli korzystać i zmieniać IP w dowolnej chwili. Jednak lepszą opcja jest dopłacenie w swojej firmie dostarczającej internet około 4-7zł i dopisać to do kosztów internetu jest to cena za odblokowanie zmiennego IP. Jeżeli jednak posiadacie internet 2 sieciowy typu "orange, t-mobile, Multimedia itp.." wtedy wystarczy zresetować router i automatycznie otrzymujecie nowe IP i za każdym razem zresetowania router'a, modemu IP otrzymacie nowe.
Mam nadzieje że pomogłem choć troche jeśli tak, proszę o REP.
Pozdrawiam, Behemoth1908.
Threads: 20
Przecież oni nie mogą mieć zmiennego ip...
Panowie wiem,ze istnieje możliwość byście mieli stałe ip lecz to wymaga napisania badz zadzwonienia do dostawcy i dowiedzieć się dokłądnie czy jest to możliwe.