11-13-2012, 03:52 PM
Witam, nie wiem o co chodzi, ale po pewnym czasie jak mam włączonego cavebota, bot zaczyna "piszczeć", nie wiem jak wyłaczyć ten irytujący dźwięk, w protectorze wszystko jest wyłączone..
Bot wydaj dziwny dźwięk
|
11-13-2012, 03:52 PM
Witam, nie wiem o co chodzi, ale po pewnym czasie jak mam włączonego cavebota, bot zaczyna "piszczeć", nie wiem jak wyłaczyć ten irytujący dźwięk, w protectorze wszystko jest wyłączone..
11-13-2012, 04:50 PM
czasem piczy jak nie potrafi odnaleźć kolejnego waypointa.
W lewym górnym rogu tibi powinien być taki czerwony napis, a na koncu [click here] jak w to klikniesz to przestaje piszczeć. Jedyny problem jest wtedy jak za późno włączysz tibi i ten napis zniknie ;/ Wtedy pomaga tylko reset. Chyba,ze sie myle i kto to ogarnął.
11-13-2012, 05:32 PM
Ja ci pomogę , bo miałem to samo ...
Ściągnij sobie mikser do muzyki Atomix mp3 trial . Wrzuć tam ten irytujący dzwonek z bota . Kliknij nagrywanie lecz ścisz dzwiek w mikserze calkowicie nagraj wystarczy 5 sec i go zapisz Od teraz jak sie wlaczy alarm to go nawet nie usyszysz ; ) Pomoglem ?
IF I HELPED YOU REPUT +1 ME PLEASE ! / POMOGŁEM ? NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ REPUTA + 1
SCRIPT'S BY ALLMIGHTY
11-13-2012, 05:44 PM
(11-13-2012, 05:32 PM)Allmighty Wrote: Ja ci pomogę , bo miałem to samo ... hahaha to trochę rozwiązanie na obkrętkę, ale zwróciłeś mi uwagę, że można podmienić dźwięk w katalogu na coś co nie będzie brzęczeć, tak pomogłeś, dzięki !
11-13-2012, 06:01 PM
Wystarczy spauzowac bota poprzez klikniecie Shift+Insert i wszystkie alarmy lacznie z tym, ktory jest aktywowany z poziomu Cavebota zostana wylaczone.
11-18-2012, 11:55 AM
ja mam to samo o.O expie, expie inagle dzwiek xD
|
« Next Oldest | Next Newest »
|