potrzeba matka wynalazkow a wiec potrzebowalem takiego skryptu, nie bylo go na forum to sam zrobilem : D
Features:
- Refiler
-Depositer
-Looter
Konfiguracja BP:
Glowny bp a w nim dwa inne: pierwszy na loota, drugi na kase.
Profit: ?
Exp/h: ~50k/h
Lvl: 55+
(mozna od 50 ale przydalo by sie jakies lepsze eq)
Skrypt latwo mozna przerobic na skrypt dla ekow, wystarczy z listy potworow pousuwac wszystkie i dodac je na nowo (bez attack sequences i trzymania dystansu)
Info:
-fullcheck po kazdym cave
-omija hydre i serpent spawna (dodane special sqm)
-Auto mount (autorstwa Kajtek, jesli go nie chcesz po prostu usun z Macros)
Testowany na 57 ED z hailstorm rod, Hat of the mad, focus cape, plate legs, zao shoes i warrior's shield, daje rade Prosze testowac i oceniac reputy mile widziane : D
wszystkie ustawienia sa w Variables
@EDIT:
Na prosbe przerobilem ten skrypt dla palladynow ale nie wiem od jakiego lvl tam moga chodzic i nie mam jak tego sprawdzic gdyz nie mam zadnego palka.
Features:
- Refiler
-Depositer
-Looter
Konfiguracja BP:
Glowny bp a w nim dwa inne: pierwszy na loota, drugi na kase.
Profit: ?
Exp/h: ~50k/h
Lvl: 55+
(mozna od 50 ale przydalo by sie jakies lepsze eq)
Skrypt latwo mozna przerobic na skrypt dla ekow, wystarczy z listy potworow pousuwac wszystkie i dodac je na nowo (bez attack sequences i trzymania dystansu)
Info:
-fullcheck po kazdym cave
-omija hydre i serpent spawna (dodane special sqm)
-Auto mount (autorstwa Kajtek, jesli go nie chcesz po prostu usun z Macros)
Testowany na 57 ED z hailstorm rod, Hat of the mad, focus cape, plate legs, zao shoes i warrior's shield, daje rade Prosze testowac i oceniac reputy mile widziane : D
wszystkie ustawienia sa w Variables
@EDIT:
Na prosbe przerobilem ten skrypt dla palladynow ale nie wiem od jakiego lvl tam moga chodzic i nie mam jak tego sprawdzic gdyz nie mam zadnego palka.