Witam znalazłem na stronce script na exp na dwarfach co prawda bije dwarfy ale wgl sie nierusza stoi w miejscu a jak dwarf zaatakuje to on biega zanim . Wiecie jak ustawić mu chodzenie ? 

| 

BBOT-Problem z chodzeniem

| 

| 

Witam znalazłem na stronce script na exp na dwarfach co prawda bije dwarfy ale wgl sie nierusza stoi w miejscu a jak dwarf zaatakuje to on biega zanim . Wiecie jak ustawić mu chodzenie ?  

04-20-2013, 07:03 AM 

w cavebocie zaznacz active ??

04-20-2013, 07:11 AM 

Dzisiaj miałem coś podobnego. Postawiłem 5 cashmakerów i po 2 godzinach każdy (w tym samym czasie) przestał biegać. Tak jakby się bot zaciął. Ale potwory był i healował to nie wiem o co chodzi. Nie zadziałało odznaczenie i ponowne zaznaczenie "Active", dopiero ponowne uruchomienie bota pomogło.

04-20-2013, 07:57 AM 

(04-17-2013, 07:33 PM)MegaNo0body Wrote: Changelog czemu wy nie czytacie tego co meganobody pisze ;s byś wiedział co się stało ;s 
Since 2010 bbota use. 

Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto.  | 
| 

« Next Oldest | Next Newest »

|