Threads: 19
Pisałem w temacie o pomocy, ale tam chyba nikt nie wchodzi, więc jestem zmuszony napisać osobny temat ;d
Jak dobrze ustawić w protectorze, żeby wył, gdy wróg na ekranie? Wszedłem w war tools, wpisałem mojego "wroga", potem w protectorze alarm "Enemy on screen", aktywowałem alarmy, a mimo to, gdy gościu wbiega na ekran, bot nie wyje. Co zrobić?
Problem w tym, że koleś mnie nie bije, tylko looruje mi moby. Protectora od PK to wiadomo, że mam, jak chyba każdy. A miejsce dosyć często odwiedzane, więc player on screen odpada. Potrzebowałbym protectora na konkretne nicki.
Threads: 9
jak widze w protektorze player on screen i ponizej mozna nick wpisac probowałeś to ? lub jak to wysoki level to highter level of the screen i wpisz jaki
05-02-2013, 10:49 AM
(This post was last modified: 05-02-2013, 01:36 PM by Pinio.)
Co do pierwszego, próbowałem, bez skutku. Co do drugiego, właśnie tak mam ustawione, ale przez to jak idzie na refil do depo to co chwile mi wyje. Dlatego chciałbym mieć konkretnie na nick ustawione.
A nie dałoby rady zrobić jakiegoś macro? Ja próbowałem coś sklecić, ale nie wyszło.
Creatures.ByName(NAME)
Misc.Alert()
Zrobiłem takie i kilka innych podobnych, zamiast name wpisałem nick tego kolesia, załączyłem Macro a alarm wyje cały czas, nawet jak nic nie ma na ekranie.
Threads: 17
Wszystko dobrze, tylko wartość ustaw
Creatures.ByName(NAME)>0
Misc.Alert()
Piąteczka :D
--Kropek ;)
Give Reputation to this user
If I helped You
Dobra jeszcze jedno pytanie. Bo to rozwiązanie z alarmem działa tylko jak jestem w domu. Macie jakiś pomysł co zrobić, jeśli chciałbym poafkować? Dałoby radę np. zrobić takie macro, że jak widzi tego wroga na ekranie, to wyłącza tylko killera, ale dalej chodzi po waypointach i np. załącza killera po minucie?
Threads: 15
jak byś mi powiedział czy Macro.Wait(Delay) zmienili i już działa dobrze bez wyłączania wszystkich innych funkcji bota to mógł bym to napisać ;P
sprawdzać nie mam kiedy bo od tygodnia boty latają :S
Since 2010 bbota use.
Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d
T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto.