podczas wczytywania postaci wyskakuje mi blad 7000000 
 nie wiem czym to jest spowodowane moglby ktos mi pomoc ?
Z gory dzieki , pozdrawiam

nie wiem czym to jest spowodowane moglby ktos mi pomoc ?Z gory dzieki , pozdrawiam
| 

error 7000000

| 

| 

podczas wczytywania postaci wyskakuje mi blad 7000000  

nie wiem czym to jest spowodowane moglby ktos mi pomoc ?Z gory dzieki , pozdrawiam 

05-19-2013, 12:07 AM 

(05-18-2013, 11:52 PM)zgondi Wrote: podczas wczytywania postaci wyskakuje mi blad 7000000 strzele jak reszta głupków by napisała... włącz bbota jako administrator  

Since 2010 bbota use. 

Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto. 

05-19-2013, 09:39 AM 

No loguje się poprawnie na swoje konto (28dni bota posiadajace) i gdy wybiore postac to odrazu ten error w tym samym okienko co wyskakuje nick postaci

05-19-2013, 09:45 AM 

(05-19-2013, 09:39 AM)zgondi Wrote: No loguje się poprawnie na swoje konto (28dni bota posiadajace) i gdy wybiore postac to odrazu ten error w tym samym okienko co wyskakuje nick postaci nagraj z tym filmik zgłoś to na forum i na pewno odzyskasz czas jeżeli nie jest to twoja wina.. warto to zrobić bo szkoda dni .. a nigdy o tym nie słyszałem :] 
Since 2010 bbota use. 

Jutż nite używtam bto sitę rotbi wietlki sytf i btot scthodzi nta psty ;d jetbać btbotat zaczynam robić własnego i tyle w temacie ;d T użyłtem bty antglojęzyczni dtebile nite motgli przetczytać tegto. 

05-19-2013, 09:48 AM 

ERROR JEST SPOWODOWANY ZŁYM HASŁEM , WEJDZ NA BBOTA STRONE I WYGENERUJ SOBIE NOWE HASŁO . !

IF I HELPED YOU REPUT +1 ME PLEASE !  

/ POMOGŁEM ? NIE BĄDŹ ŻYŁA DAJ REPUTA + 1 ![]() SCRIPT'S BY ALLMIGHTY  | 
| 

« Next Oldest | Next Newest »

|