Cześć mam dla was kilka moich skryptów. Wszystkie są 100% afk.. życzę powodzenia
Necro House~~EK
Necro House ~~ EK.bbot (Size: 13.55 KB / Downloads: 353)
100%afk refiler, depositer
Loot:
GP, life ring,guardian shield, brown poc, pelvis bone, ghoul snack, rotten piece of cloth
Instrukcja:
gp ładuje do drugiego plecaka. pelvis bone, ghoul snack etc. do trzeciego. Na exp zabieramy brown mushrooms ponieważ nie leci tam food ;D wracająć do dp postać omija respawn GSów. proponowany lvl 45..
Mistrock~~RP
Mistrock new.bbot (Size: 12.75 KB / Downloads: 644)
Loot:
GP, cyc toes, cyc trophy, club ring,
Instrukcja:
wystarczy jeden bp na loota, postać kupuje 35, manaski, 100gp na podróż i leci na expa.. wymagany czar levitae.
Trolls dwarven bridge~~EK
dwarven bridge trolls.bbot (Size: 11.97 KB / Downloads: 230)
100%afk reflier, depositer dla low leveli ;D
Loot:gp
Instrukcja:
bierzemy bp na loota i to już w zasadzie wszystko xd
Rotworms Edron~~EK
edron rotworms.bbot (Size: 14.13 KB / Downloads: 195)
loot: gp
Instrukcja:
bierzemy bpeki na loota i odpalamy..
Inicie no DP de Edron, ele vai até a cave, caça nela inteira, checa se ta com menos de 100 cap, ou menos de 30 mana potion. Se sim, volta dp, deposita grana, itens, e refilla ate 300 mana potion.
Quote:Start in Edron Dpot, he goes to the basement, her entire game, with checks if ta cap less than 100, or less than 30 mana potion. If yes, back dp, deposit money, items, and refilla to 300 mana potion.
Witam, zrobiłem na swoje potrzeby skrypt, ale też i dla ludzi którym jest potrzebny.
Skrypt na ms/ed, ja używałem go na 26ms z wand of cosmic energy.
Pobiera kase z banku (5k), kupuje poty (100mp), depositer, wraca przy 20 mp.
Na Ghoule, Crypty używa Exori flam, na Demon Skeletona Exori frigo.
25k/h bez hh.
Eq widoczne na zdjeciu, ale expiłem wcześniej z dwarven shieldem i też nie było żle.
Screen: http://ifotos.pl/zobacz/skryptjpg_xsxhaxa.jpg/
W razie pytań piszcie. Jeśli się wam przydał dajcie reputacje. Z czasem będę dodawał nowe.
ENGLISH -+
Goes to refill if Mana Pots less than 20.
Refills to 100 Mana Potions.
Start anywhere in yalahar.
Exp/hour 25k
Local: Venore
Onde Iniciar: Na cave
O que faz: Caça até ficar com 30 de cap e deposita gold no bank (Cap Configuravel)
Monstros a enfrentar: Salamander, Swampling, Marsh Stalker, Emerald Damselfly
Testado: Yes