Threads: 8
06-14-2012, 03:17 PM
(This post was last modified: 06-18-2012, 04:40 PM by Byje.)
Elo , raz sobie puszcze bota i wszystko pieknie ladnie lata , a pozniej jak nie zbiera loota , to stoi w miejscu jak ściana [/font]... Oco tu biega ?
PS. Wszystko mam zaznaczone aby zbieral loota , cavebot wlaczony nie rozumiem tego...
Aha i jeszcze mam taki problem znowu bo jak zmieniam w locie aby mi wkladal itemsy do np. green bp to mi nie wklada a jak na pierwsze main bp to wklada.
06-14-2012, 05:42 PM
(This post was last modified: 06-19-2012, 12:33 PM by Byje.)
Dobry jestes , najlepsze jest to ze wszystko robie poprawnie a i tak bot robi swoje.
Poradniki czytalem chyba z 2x i znowu czytac nie bede , wszystko umiem obslugiwac tylko ten bbot caly czas sie psuje :|
Threads: 1
jasne masz racje nie wiem wgl o co spina ten gość do ciebie jak masz rację ziom , zawiesza sie i zamula . Co tu mowic niedopracowany jest i ogolnie jako bot to słaby ale co za tym idze jest dosyć tani. Czekam teraz az przywroca opcje map click w cavebocie nawet nie wiem czy maja taki zamiar ale jak nie przyworca to naprawde az szkoda bocic tym botem . Na tym map clicku biegał mi dosyć fajnie a teraz po tym nowym udpate naprawde biega jak naćpany nie chce refila robic albo chce za poźno i czesto konczy sie to w świątyni
Wykryłem teraz że bot zamiast piszac normalnie literami on odrazu wyswietla wyraz... I podobno to jest wykrywalne... Nie można jakos tego zmienic by pisal jak normalny gracz?
Aha i znowu mam problem poniewaz bocilem sobie na expo z typkiem majacym bbota i latalismy na tych samych wpt. i jak blokowalismy sobie droge to stalismy tak az ja nie rusze klawiatura :/
Threads: 1
bbot jest 100% wykrywalny,zobaczcie jak pisze do npc,wykrywalny,płatny i chujowy oni to potrafią
^^
06-27-2012, 11:06 PM
(This post was last modified: 06-27-2012, 11:07 PM by Byje.)
kerlsak
czyli powiadasz ze bot ustawia sam na hotkeyu to co ma pisac ?
-----
Ja oczywiście juz nie korzystam z bbota , zauwazcie sami jak bot zbiera loota , zwykle przy zbieraniu pokazuje sie taki nam krzyzyk , i to dziala na red bocie i ibocie , tu oczywiscie nie , poprostu nie dopracowany , osobom zalerzy jedynie na kasie. Pozdrawiam tych co na 200+ lvlach uzywaja bbota. zycze milych delejtow!