Siema siema siema i jeszcze raz siema
bede tu wrzucal moje skrypty oraz filmiki z relacjami itp (ale to dalsza przyszlosc) , i tyle xd
Dla wszystkich profesji!!!!!! tak wiec zapraszam polacy i ci z poza polski xd
Pierwszysm skryptem beda mutated humany dla knighta bardzo fajny skrpyt , pozwole sobie napisac wprowadzenie do niego:
Expiłem tutaj od 40-75 lvl zarobilem grube pieniadze , tak ze wystarczylo mi na softy i full eq dla knighta wiec sie nie skarże, i zostalo mi co nie co w banku wiec mysle ze to calkiem przyzwoity skrytp dla poczatkujacych knightow jak i rowniez dla ty wysoko levelowych graczy , mam na mysli 120+ ktore sa np . po hacku i tym podobne ... ;d
Jak juz mowilem expilem tu od 40-75 lvl i UWAGA wyexpilem sie bardzo szybko i BEZ NAWET JEDNEGO DEDA!!! Robilem to w taki sposob ze puszczalem bota na noc lub nawet na 2 noce jezeli w tym czasie pracowalem xd lub bylem na zajeciach na studiach
Dobra to teraz troszke informacji bo to chyba ważne xd
A wiec:
Exp/h:40-do uwaga nawet 70-80k/h
Gp/h:4-8k/h-wlasnie dlatego bylo mnie stac na full eq ,softy itp
Eq:Crown set , bohy , sword/mace /axe 38 attaku+
Skille:60/60 lub jezeli chcecie po 7kgp/h to 70/70
Potrzebujecie z 10k na poczatek i fooda , bot ma macro zeby jadl brown mushromy
Nie zaznaczajcie w basic functions EAT FOOD.... poniewaz zbiera peanuty...Autorowi tego macro dziekuje , TO CHYBA NOVEMBER xd
a wiec dziekuje za uwage i milego grania xd NARA i dajcie reputa xd
Nastepny skrpyt to Dragony yalahar Dla rp 100%afk
Potrzebujesz 60 lvl
Refiler:120 mana potionow
Depositer:Jezeli 100capa
Exp/H:50-100k/h
eq:pall arm,bohy,p ammy,plate legi,dragon shield,warrior helmet i 10k na poczatek i tyle
bede tu wrzucal moje skrypty oraz filmiki z relacjami itp (ale to dalsza przyszlosc) , i tyle xd
Dla wszystkich profesji!!!!!! tak wiec zapraszam polacy i ci z poza polski xd
Pierwszysm skryptem beda mutated humany dla knighta bardzo fajny skrpyt , pozwole sobie napisac wprowadzenie do niego:
Expiłem tutaj od 40-75 lvl zarobilem grube pieniadze , tak ze wystarczylo mi na softy i full eq dla knighta wiec sie nie skarże, i zostalo mi co nie co w banku wiec mysle ze to calkiem przyzwoity skrytp dla poczatkujacych knightow jak i rowniez dla ty wysoko levelowych graczy , mam na mysli 120+ ktore sa np . po hacku i tym podobne ... ;d
Jak juz mowilem expilem tu od 40-75 lvl i UWAGA wyexpilem sie bardzo szybko i BEZ NAWET JEDNEGO DEDA!!! Robilem to w taki sposob ze puszczalem bota na noc lub nawet na 2 noce jezeli w tym czasie pracowalem xd lub bylem na zajeciach na studiach
Dobra to teraz troszke informacji bo to chyba ważne xd
A wiec:
Exp/h:40-do uwaga nawet 70-80k/h
Gp/h:4-8k/h-wlasnie dlatego bylo mnie stac na full eq ,softy itp
Eq:Crown set , bohy , sword/mace /axe 38 attaku+
Skille:60/60 lub jezeli chcecie po 7kgp/h to 70/70
Potrzebujecie z 10k na poczatek i fooda , bot ma macro zeby jadl brown mushromy
Nie zaznaczajcie w basic functions EAT FOOD.... poniewaz zbiera peanuty...Autorowi tego macro dziekuje , TO CHYBA NOVEMBER xd
a wiec dziekuje za uwage i milego grania xd NARA i dajcie reputa xd
Nastepny skrpyt to Dragony yalahar Dla rp 100%afk
Potrzebujesz 60 lvl
Refiler:120 mana potionow
Depositer:Jezeli 100capa
Exp/H:50-100k/h
eq:pall arm,bohy,p ammy,plate legi,dragon shield,warrior helmet i 10k na poczatek i tyle