Witam , zdecydowałem się na prowadzenie projektu z moich 15-20 noob charów.
Jeżeli mógłby mi ktoś powiedzieć jak konkretnie wrzucać zdjęcia. Czy w tych attachment czy wrzucać na jakąs strone i wklejać linki
W tej chwili pokaże Wam mój stan na dzien dzisiejszy.
Screen :
05-07-2013, 11:46 AM (This post was last modified: 05-07-2013, 12:30 PM by tytanix123.)
Jest tam 13 charów ponieważ musiałem je na jakis czas wyłączyć gdyż stamina nie pozwalała, chciałem narazie pokazać stan jak to wygląda , następnie będą Advancedy , stany postaci po botowaniu , stany bankow itp.
W Tej chwili na 13 włączonych botów oraz 13 charów mam 70% użycia procesora przy czym wczoraj na 15 charach miałem 40%.
Dzisiaj będą zdjęcia
@Szeldo123 dzięki
Dzisiaj zostaną wprowadzone zdjęcia skilli oraz lvli i eq wszystkich charów. Narazie poczekam aż moje 7'dme noob chary na rooku wbiją 8
ZACHĘCAM DO OGLĄDANIA
Accounty :
[#1]
- 59 K v
- 27 K
- 39 K
[#2]
- 34 EK v
- 98 ED
[#3]
- 51 EK v
[#4]
- 26 K v
- 150 P
- 140 D
- 90 S
[#5]
- 26 K v
- 35 K
[#6]
- 15 K v
[#7]
- 21 K v
- 35 K
Konta stworzone dzisiaj to :
[#1]
- 8 K v
[#2]
- 8 K v
[#3]
- 8 K v
[#4]
- 8 K v
[#5]
- 8 K v
V KOŁO PROFESJI OZNACZA ,ŻE CHAR JEST NA TEN CZAS ONLINE.
05-07-2013, 04:56 PM (This post was last modified: 05-07-2013, 04:56 PM by varm.)
Wrzuć screeny na imageshack.us a ptem skopiuj link w zakładce "Forum code" i wklej, bedzie lepiej się oglądało. Najlepiej jak bedziesz expić, na salamandrach, swamp trollach(duzy zarobek), roty thais, fibula, mintwall, mount sterrum, dragi veno oraz kopalnie kazoo, najszybciej kasa i exp idzie xD
Czy to czasami nie lunara?
Pomogłem? Daj reputa, to nic nie boli a ile szczęścia daje: )
I helped? Give reputations, it's don't hurt and how much happiness gives: )
05-07-2013, 06:10 PM (This post was last modified: 05-07-2013, 06:48 PM by tytanix123.)
No ja bociłbym byle gdzie ale jedyny skrypt który mi działa to ghoule mountsternum oraz salamandry :C . Potrzebowałbym dwa skrypty na South i North Cyclopy i cos dla tych 40+ żeby je stawiać bo na Salamandry to wole stawiać te 8+
Są to chary które wyszły dziś z rooka
Jeden nie wszedł dobrze na roty fibula już padał
Następnym padlem na foldzie przy 8 orcach na sobie
Następnego zabił 50 ms na trollach który wzbogacił się aż o 1k...
Wszystkie chary bocą teraz na Salamandrach
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Wole nie ujawniać serwera ,dzięki bardzo za skrypty.
Ten z foldy znam , stonki chodzą po 1gp /ea ~~ więc 0 profitu, przetestuje zaraz cyclopy bo tych jeszcze nie widziałem na forum a co do soldów to jeszcze się zastanowię. Dzięki :* Reput poszedł.
Char który istnieje od wczoraj , trochę lipa ,że padl mi w nocy bo zarobiłby mi z 50k+ a tak 15k na plusie..
swampy drugi char
Green Djiiny na mainie
profit + loot z bota z całej staminy.. Trochę się dziwiłem ,że padłem dwa razy ale po sprawdzeniu staminy o której zapomniałem nie zdziwiłem się wielce. 9h staminy czyli 5h expienia bez fooda/loota
05-08-2013, 12:24 PM (This post was last modified: 05-08-2013, 12:25 PM by tytanix123.)
Szczerze mówiąc to biegam w Avengerze , k-secie , Gdyż jakies 2 miesiące temu koncząc gre wyrzuciłem 3x full eq z moich charów , około 4kk z samej czystej kasy oraz itemy na full summonera (2kk~). Do tego gdy wyszedłem jakos na prostą po tym dostałem hacka. Było to jakieś 5 dni temu , ale jak narazie odrabiam
Jakos w Weekend dodam screen gdzie pokaże cały profit z każdego chara oraz jak dużo lvli wbiłem
Ja używam jedynie exori /exori gran gdy jestem przy kompie , a jak odchodzę mam inny skrypt na bez exori
Już tak raz miałem ,że obudziłem się na djiinach z rsem.. ;c
Dziś jak będzie Yasir wszystko sprzedam [/align]