Threads: 9
Elo!
Takie pytanko, wiem, że nie można oddawać swojego bota komuś innego bo jest za to ban. Ale jeśli mieszkam w akademiku (tutaj jestem duuużo większą ilość czasu) i czasami zjeżdżam do domu np na weekend czy święta, to szkoda żeby boty stały i nic się z nimi nie robiło JAk działa ten antyshare bot? Ofc mówię o laptopie, bot nie byłby ściągany na inny komp. Laptopa biorę do domu i na nim odpalam boty. Możliwe jest coś takiego? Czy nie bardzo? Jak wygląda ta licencja na bota?
Threads: 18
Jesli zalogujesz z 3 innych IP na bota to dostajesz bana na konto na 3-6 godzin. Jeśli będzie się to zdarzać kilka razy dostaniesz bana FOREVER.
Please give me reputation if I helped you.
z 3 innych ip? jeśli będę logował z dwóch ip? to nie będzie bana? czy jak to działa?
Jakie jest wyjście z takiej sytuacji? Albo jak jest zmienne ip to co wtedy?
Jest też taka opcja, że brat ma w domu wykupionego bbota, jeśli zalguje na swoim kompie na jego konto i on na swoim komputerze tez bedzie siedzial to jest to brane jako dwa różne ip?
Threads: 22
Jakoś ja miałem z bratem tak przez dwa miesiące i żadnego delate nie dostałem.
(06-26-2013, 07:34 PM)asusek Wrote: Jakoś ja miałem z bratem tak przez dwa miesiące i żadnego delate nie dostałem.
tzn jak miałeś? jednego bota na dwóch kompach w domu? Czy jakoś inaczej?
Brat po prostu mieszka na innej ulicy.
Jednocześnie używałem z nim bota czyli ja i on
Hmm, czyli tak jakby 2 różne ip były dopuszczalne, dobrze to rozumiem?xD W sumie głupie to, co by było jakbym miał np zmienne ip? ;p
Raczej dwa dostępne online ip nie są dopuszczalne ,ale mi nie usuneli konta nie wiem czemu
Jeżeli masz zmienne ip i logniesz 3x razy dziennie to jak kolega wyżej napisał blokują Ci bbota na dosłownie kilka godzin.
Bynajmniej na 3 h
Jesli pomogłem proszę o reputa :]
No tak, ale jak wejdziesz 3x z róznych IP to ban, 1 IP zostaje zapomniane jak wbijasz na 2 więc jak wbijesz na 1 spowrotem to już banik
(06-26-2013, 08:06 PM)asusek Wrote: Raczej dwa dostępne online ip nie są dopuszczalne ,ale mi nie usuneli konta nie wiem czemu
Jeżeli masz zmienne ip i logniesz 3x razy dziennie to jak kolega wyżej napisał blokują Ci bbota na dosłownie kilka godzin.
Bynajmniej na 3 h
Jesli pomogłem proszę o reputa :]
bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, spoko, dojdziesz do tego.
Ok, czyli najlepiej mieć 2 konta xD jedno w domu a drugie w akademiku i wtedy na lajcie, tak? Daję Wam reputki bo jednak trochę mi rozjaśniliście sytuację
Threads: 10
Jeśli tylko ty używasz bota to wystarczy jeden.
(06-26-2013, 09:02 PM)kamill Wrote: Jeśli tylko ty używasz bota to wystarczy jeden.
Nie wystarczy, licencja jest na 1 komputer.
Ja używam BBota z dwóch ip (ten sam komputer) i nigdy anti-share block mi nie wyskoczył. Myślałem, że tak można...
A przez jaki okres czasu używasz na jednym ip, a jak długo na drugim? U mnie by to było jakies 3-4 tygodnie na jednym ip, a na drugim jakies 2-3 dni
Threads: 2
ja tam cioram na jednym koncie na dwóch różnych kompach i adresach ip nigdy nie mialem problemów wiec wyluzuj xd
06-27-2013, 10:57 AM
(This post was last modified: 06-27-2013, 11:09 AM by kamill.)
@Ziggy1992 Czasem ip zmieniam kilka razy dziennie (z jednego na drugie i odwrotnie, ale często z włączonym już BBotem), więc w Twoim przypadku nie powinno być problemów.
juz jest ban
godzinke pochodziłna drugim ip w domu i wyskoczyłę ten error 800000 anti-share block
Teraz sprawdzam czy będzie chodziło z konta brata, na moim kompie, niby ten sam adres ip tylko inny komp, zoabczymy
Threads: 2
|