Threads: 2
Witam mam nadzieje ze dotrze to do autora tego bota ( o tą nową wersje starsze są dobre) bot sie zacina cały czas jakieś błędy huje muje dzikie węże !! o mc to juz zapomnij 30 min pobiega i bot sie wyłącza.. wszystko było by ok gdyby sie sam nie aktualizował ..
-----------------------------------------------------------
Pomogłem daj rep ++
daj rep ++ a może kiedyś pomogę
Threads: 4
Jestem tego samego zdania mi to samo się po 30 minutach wyłącza to jest paranoja jakaś !!
Threads: 1
Popieram założyciela posta !!!! Nie używam tego bota zbyt długo ale przed update było bosko a po szkoda gadać .... Update są dla usprawnienia (tak mi się wydaje) a ten update naprawde zepsół bbota
w ogole sie nie da botowac ;/ co chwile wylacza sie;/
Threads: 65
mi działa już 10h ani razu nie zgasł;0
Threads: 0
Do tego jeszcze na jotti mi tu wykrywa jakis syf trojan nie wiem czy we wczesniejszych wesrjach tez byl.
Threads: 7
Dokładnie ! popieram ! tak wgl bot nie otwiera bp w dobrej kolejności a jak już mu się uda jakimś cudem otworzyć dobrze bp to jakiś cud... ogólnie muszę zamykać bp 3-5 razy aż otworzy dobrze.... Bmega PLEASE UPDATE BOT ;/
Threads: 2
dokładnie! z plecakami to prawda.. kiedyś jak w pointach było res bp to sie zatrzymał i otworzył sobie plecaki spokojnie, dobrze. a teraz jak jakiś narwaniec w biegu próbuje otwierać i mu to w ogóle nie wychodzi ..
-----------------------------------------------------------
Pomogłem daj rep ++
daj rep ++ a może kiedyś pomogę
Threads: 65
tak jade na 6 mc bot wczoraj chodził mi ponad 12h i ani razu nie zgasł ;0
Threads: 51
włączyłem 5 mcków, po powrocie z silki tylko 1 smigal..
Threads: 48
Ja mam odpalone 10 mc , na każdym EK 120-180 + i śmigam od wczoraj od 21 i działa non stop all gitarka nie wiem co z wami ludzie ; )
U mnie biega ładnie w dzień tylko czyli tak od update z 8h i nic się nie dzieje, jest nie aktualizowałam przez bota tylkoręcznie ściągałam może coś w tym jest? ;P
Threads: 48
A mi sie aktualizowało przez klienta , więc nei wiemy o co chodzi , Bmega to naprawi to kwestia paru dni/godzin , nie płaczcie , że tracicie dni bota , bo On ma to w dupie bo to nie jego wina , że są up'daty . A do założyciela tego postu to on tego nie przeczyta bo nie zna polskiego ; )
Threads: 5
Kur.. przez te aktualizacje nie moge w ogole grac od rana bocilem z 4h potem jak probuje wlaczyc go bo sam sie wylaczyl to wlacza sie i wylacza co to jest trace tylko dni zal... aktualizacja zamiast poprawic to pogorszyla.
Threads: 49
pomyślcie trochę, ta aktualizacja została wprowadzona po to aby BBot działał na wersji nowej Tibii, są nie doskonałości po tym jak BMega wydał, ale naprawi to jak zawsze, cierpliwości trochę.
Threads: 3
Kurwa o co chodzi z tym bbotem !! raz mi otworzy backpack a raz nie i chuj zwastowal mi z 200k na 100k (wliczony sprzedany loot) na dragach yalachar na 75 ed .... przeeee chuj, jakies gowno nowe zrobili i sie pierdoli wszystko