Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parę pytań nt BBot
Witajcie!

Myślę nad kupnem BBot'a po ostatnim mass banie, głównie dlatego, że jest możliwość kupna SMS'em, która jest łatwa, szybka i przyjemna Tongue (chociaż nie jest tania), ale mam parę pytań

1) Wykrywalnosć
Wykrywalność bota jest podobno marginalna, jednak jakby się zastanowić po ostatnim Mass banie gdzie ucierpiałem i prawie 5k osób, to sporo. Jak jest z wykrywalnością BBota?

2) Prostota
Kiedyś jak byłem piękny i młody (ech xD) chciałem ogarniać boty, wszystkie funkcje, jednak teraz szukam czegoś prostego jak konstrukcja cepa - czy BBot się do tego zalicza?

3) Aktualizacje
Jak wiadomo niewdzięczny cipsoft (chociaż tutaj też liczę na autora Big Grin) czasem aktualizuje Tibię i trzeba czekać ... w Tibia Auto nawet kilka dni. Jak tu wygląda aktualizacja (Cipsoft) i aktualizacja (łatanie bugów)?

4) Linux
Jestem użytkownikiem Linuksa od wielu lat i wątpię, by to się zmieniło Tongue Do bocenia używam maszyny wirtualnej z VirtualBox, ale może są pogłoski, czy projekt chodzi na Wine?

5) Problemy
Czytałem ostatnio masę wiadomości w stylu "Cavebot się zacina", "Cavebot źle działa" itd. Jak to jest teraz?

6) Funkcje
Jakie funkcje ma BBot?

Na razie tyle Smile

Fervi
Did I help you? Give me a reputation point Smile

Pomogłem? Daj reputa! Smile

Messages In This Thread
Parę pytań nt BBot - by fervi - 06-09-2012, 07:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)