Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem po updacie
(08-29-2012, 11:11 PM)Rapike Wrote: Denerwuje mnie to w tym bocie ze on sam sciaga update, powinno sie pytac czy chcesz update czy nie. Hmm, Poczekaj az wyjdzie nowa wersja, bo ta byla raczej napisana na szybko bo nowa tibia wyszla, lub zrob od nowa skrypt, moze jakis inny teraz jest config w bocie inaczej all lata i dlatego takie cos wychodzi.
Zmienianie ciągle czegoś mija się z celem i uniwersalnością bota... niektóre scrypty są skomplikowane, zajmują dużo czasu do zrobienia, tym bardziej jeśli chodzi o jedną miejscówkę, jeśli co chwila, muszę robić od nowa, to to się mija troche z celem, nie sądzisz? Mam nadzieję, że to naprawią a nie nowa rewolucja, bo coś im naszło do głowy... Btw. nawet jeśli CIP by dodał SQM... to byłoby ich więcej... i bot dalej by śmigał bo kratka to kratka dane będzie miała takie same co innego gdyby na niej coś postawili, albo przeniesli schody o kratke w bok czy coś a jeśli latam i widzę, że wszystko to samo i bot staje i się nie rusza i tak na kilku scryptach to coś nie hallo, zamiast szukać jakiś głupich wyjaśnień, ja bym radził się im wziąć za to, niech Polski Support o to zadba, bo pewnie jakiś kontakt tam ma.

Messages In This Thread
Problem po updacie - by Skip331 - 08-29-2012, 08:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)