03-03-2013, 02:56 PM
(03-03-2013, 10:36 AM)mathsunshine Wrote: Witam. Zgłaszając i pisząc ten temat wreszcie to muszę powiedzieć.'
Wasz bot jest do dupy !!
Padłem około 30 razy , bo oczywiscie HEALER nie działa
alarmy nie działają
ale w sumie za cene 12zł to nie ma się co dziwić
Po dzisiejszym update , postawiłem bota i za 5minut przychodze a tu już w temple siedzi dlaczego? BO HEALER NIE DZIAŁA !
CHUJE BANDA SKURWYSYNÓW Z JEBANEGO BOTA
Ojeeej. Chłopaczku z gimbazy, ochłoń trochę. Poza tym, ~Mega ma też swoje prywatne życie i z tego co wiem, to jeszcze się uczy. Mi jakoś wszystko działa elegancko. Pewnie robisz coś źle.
@Na przyszłość - Możesz wyrazić to samo zdanie w innych słowach.
(03-03-2013, 01:29 PM)Lolek123 Wrote: "bot jest spoko gdyby nie leczenie" Ty blysneles inteligencja strasznie, podstawa bota jest leczenie !zgadzam sie z tworca tematu ze bot nie jest pierwsze jakosci, ktos napisal poc co wszystko sprawdzic lepiej wszyctac gotowy skrypt, a ja zapytam a po co jest bot ? zebym sprawdza 1000 razy czy wszystko dziala czy wlasnie po to zeby puscic go i np. isc spac , do tworcy tematu , nie ma co sie unosic, boto do dupy masz racje ale po co przeklinac? i proponuje tez tworca bota wziecie sie za siebie i zrobienie cos z tym, macie za to placone , wy jestescie od tego a nie ze po updsate tibii czeka sie na to zeby bot dzialal , i jeszcze takie problemy wychodza z tym botem. WY JESTESCIE OD TEGO ZEBY TO WSZYSTKO DZIALALO - wkoncu wiem czemu nie ma wersji probnej bota, jak ktos by wyprobowal to juz by nie kupil czegos takiego
A tu się z Tobą nie zgodzę, żaden "Bbot expert" itd nie ma wglądu w Bbota. Nad bbotem pracuje Tylko ~Mega (Dexter Jej pomaga). Ja i reszta "wyższych rangą" jesteśmy od pomocy, tłumaczenia ( i to też nie zawsze.)
@Ochłońcie, idzcie pobiegać, na spacer - w końcu widać wiosnę!