W takim razie Saphiry nie dodaję, nie może być to świat na którym gildia rządząca zacznie Nas huncić, bo nagle przybędzie Nas 15-20 osób, a jest to bardzo częste, dlatego też zanim założymy postacie na danym (wybranym przez nas) serwerze, dokładnie przedyskutuję tą sprawę z gildią rządzącą danym światem.
A póki co głosujcie i dodawajcie właśne opinie, pomysły
@Edit
@Edit 2
W pierwszym, tematowym poście zamieszczam linki, każdy jest do osobnej ankiety dotyczącej światu, nazwy postaci oraz gildii, jeśli możecie to głosujcie poprzez te linki, wtedy łatwiej będzie mi zobaczyć statystyki, nie będę musiał wtedy co chwilę edytować postu i ułatwi mi to znacznie życie :)
--macio ;)
A póki co głosujcie i dodawajcie właśne opinie, pomysły
@Edit
(04-06-2013, 04:46 PM)hadzianowskibot Wrote: Nazwa gildi: Freestyle,Dałem propozycję nicku Pan (...), Pany wydaje mi się niezbyt jakoś wyglądające poprawnie, np. Pany Hadzianowski, albo Hadzianowski Pany.
Nick: Pany...
@Edit 2
W pierwszym, tematowym poście zamieszczam linki, każdy jest do osobnej ankiety dotyczącej światu, nazwy postaci oraz gildii, jeśli możecie to głosujcie poprzez te linki, wtedy łatwiej będzie mi zobaczyć statystyki, nie będę musiał wtedy co chwilę edytować postu i ułatwi mi to znacznie życie :)
--macio ;)
Give Reputation to this user
If I helped You
If I helped You