Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Knight] Kazordoon Deeplings FULL AFK
(05-05-2013, 09:32 PM)inqontrol Wrote: Zawiesza się coś w drodze na hunt, a konkretniej jak już przejedzie się kolejką to stoi przy NPC Pukosch i nic, poza tym nice. ;)

Dodane jest specjalne macro, które po 45 sekundach (bodajże) bez ruchu załączy Cavebota od nowa, a wtedy bot idzie po prostu na respa, mi przez 14h śmigało bez problemów ;)

(05-05-2013, 10:35 PM)Posiupany Wrote: Siema, a dałoby rady jakoś przerobić ten skrypt pod palka ?
Liczę na odpowiedź.

Myślę że dałoby radę, tylko co konkretnie chcesz? Żeby wyrzucal na ziemie Hunting Speary i np. zbierał je gdy jest ich mniej niż x ? Jeśli tak to napisz tutaj konkretnie, to pomyślę nad tym :)

@gogol13
Z takim eq myślę że ciężko, mimo że dają one podobną ilość expa co Cyclopy, to są one 2x mocniejsze, a szczególnie gdy wyskoczą 3+, dodatkowo walą z dystansu dosyć mocno, eq polecam zakupić przynajmniej już klasy średniej, typu Demon Shield, Zao Legs, Royal Helmet, Dsm/Golden Armor żeby pomyśleć o hunceniu Deeplingów, albo po prostu wbić 85-90 skille i wtedy słabsze eq :p
A jeśli chodzi o life ringi, to szczerze mówiąc nie wiem, na moim lvlu np. jest to nieopłacalne bo mi na 1h zużywa 8-10 manasów, a to są niecałe 2 life ringi. Możesz spróbować, ale ja bym obstał przy manaskach :)

A jeśli chodzi o Deeplingi to trzeba ich zabić dziennie jakoś 200-400 maksymalnie może. Aktualny status zabitych Deeplingów można sprawdzić pytając dowolnego Guide przy statku o 'Awash' i albo wygooglować albo przetłumaczyć ;)

Jak się podoba skrypt to proszę o reputki, to pomyślę o nowych, lepszych skryptach :)!

--Kropek ;)
Give Reputation to this user
If I helped You

Messages In This Thread

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)